Чувајте ја вашата бања чиста и уредна со нашиот голем асортиман на иновативни производи за бања. Заедно споени сочинуваат една практична и стилска целина. Од револуционерна тоалетна четка до паметни решенија за складирање, секој прозвод има свои уникатни карактеристики. EasyStore се компактни и практични организери за во бања, поделен на неколку различни прегради, со различна форма, големина и длабочина. Како таков, организерите се совршени за складирање на мали предмети како ножички, потоа на четки, дезедоранси, бричалки, шминка и слично. Дизајнирани се така што ќе заштедат простор и ќе ја одржуваат чиста и уредна површината, со значително олеснување додека го барате потребниот производ. Исто така имаат нелизгачка основа и одлично изгледаат на било кое место во бањата. Одличен додаток се и пешкирите кои се направени од 100% памук, во различни димензии и бои.

Cuvajte ja vasta banja cista i uredna so nasiot golem asortiman na inovativni proizvodi za banja. Zaedno spoeni socinuvaat edna prakticna i stilska celina. Od revolucionaerna toaletna cetka do pametni resenija za skladiranje, sekoj prozivod ima svoi unikatni karakteristiki. EasyStore se kompaktni i praticni organizeri za vo banja, podelen na nekolku razlicni pregradi, so razlicna forma, golema i dlabocina. Kako takov, organizerite se sovrseni za skladiranje na mali predmeti kako nozicki, potoa na cetki, dezedoransi, bricalki, sminka i slicno. Dizajnirani se taka sto ke zastedat prostor i kje ja odrzuvaat cista i uredna povrsinata, so znacitelno olesnuvanje dodeka go barate potrebniot proizvod. Isto taka imaat nelizgacka osnova i odlicno izgledaat na bilo koe mesto vo banjata. Odlicen dodatok se i peskirite koi se napraveni od 100% pamuk, vo razlicni dimenzii i boi.

Прикажувам 1–12 од 91 резултати

Show sidebar

A-Hook – двојна закачалка

524 ден

Capsule – полица за во бања 2 нивоа

1.490 ден

Capsule – полица за во бања 4 нивоа

2.399 ден

Easy store – држач за хартија

1.490 ден

EasyStore – организер за во бања

990 ден

EasyStore – сад за четки и пасти за заби

990 ден

EasyStore – сад за четки и пасти за заби (голем)

1.190 ден

EasyStore Compact Shower Caddy – организер со огледало за бања

2.190 ден

EasyStore Compact Shower Squeegee – бришач за стакло

790 ден

EasyStore Corner Shower Caddy 2-pack – сет од 2 организатори за бања

3.490 ден

EasyStore Corner Shower Caddy with Mirror – организер со огледало за бања

2.490 ден

EasyStore Large Shower Caddy – организер за бања

2.790 ден