Закачете ги вашите клучеви со нашите естетски и софистицирани привезоци, во повеќе различни форми и погодни за повеќе клучеви.  Уникатниот изглед на привезоците е eye-catcher за сите оние кои имаат способност да ги забележуваат деталите, но и за сите кои уживаат во малите, но убави работи. Привезоците се направени од:

-полиран никел
-паладиум и кристали
-никел полиран со ефект на рефлексија
-хромиран челик и полиран
-црн, полиран, хромиран метал

Zakacete gi vasite klucevi so nasite estetski i sofisticirani privezoci, vo povekje razlicni formi i pogodni za povekje klucevi. Unikatniot izgled na privezocite e eye-catcher za site onie koi imaat sposobnost da gi zabelezhuvaat detalite, no I za site koi uzhivaat vo malite, no ubavi raboti.
Privezocite se napraveni od:

-poliran nikel
-paladium i kristali
-nikel poliran so efekt na refleksija
-hromiran celik i poliran
-crn, poliran, hromiran metal

Прикажувам 1–12 од 35 резултати

Show sidebar