Силиконските подлоги за печење и месење се најдобриот начин да ја подготвите идеалната торта, пица, пита или било кој друг вид на храна во домашни услови. Изработени се од 100% платинест силикон и се BPA Free.
Спремањето на јадењето сега оди еден чекор понапред. Со нив никогаш нема да се плашите дали храната ќе се залепи за подлогата. Стотици клиенти секогаш упатуваат позитивни коментари за подлогите. Доколку сте ги пробале сигурно ги знаете нивните предности. Доколку не, време е да ги пробате и да стенете MasterChef.

Silikonskite podlogi za pechenje I mesenje se najdobriot nachin da ja podgotvite idealnata torta, pica, pita ili bilo koj drug vid na hrana vo domashni uslovi. Izravboteni se od 100% platines silicon I se BPA Free.

Spremanjeto na jadenjeto sega odi chekor ponapred. So niv nikogash nema da se plashite dali hranata kje se zalepi za podlogata. Stotici klienti sekogash upatuvaat pozitivni komentari za podlogite. Dokolku ste gi probale sigurno gi znaete nivnite prednosti. Dokolku ne, vreme e da gi probate I da stanete MasterChef.

Се прикажуваат сите 8 резултати

Show sidebar