Кај нас ќе најдете сетови за масло и оцет и единечни шишиња кои ќе ја збогатат трпезата со уникатен стил. Вистински eye-catchers!
Наша препорака:
Firenze.  Поставете ја вашата трпеза со вкус и стил, со помош на сет изработен од стаклени садови, поставени на дрвена подлога. Садовите имаат специфична форма, која неодоливо потсеќа на формата на сијалиците, што додава уште поголем шарм!
Orbit. Стаклен сет којшто содржи два своевидни глобуса. Двете комори се направени од стакло, при што едната има капацитет од 60мл, а другата 140мл.

Kaj nas kje najdete setovi za maslo I ocet I edinechni shishinja koi kje ja zbogatat trpezata so unikaten stil. Vistinski eye-catchers!
Nasha preporaka:
Firenze. Postavete ja vashata trpeza so vkus I stil so pomosh na set izraboten od stakleni sadovi, postaveni na drvena podloga. Sadovite imaat specificna forma, koja neodolivo potsekja na formata na sijalicite, shto dodava ushte pogolem sharm!
Orbit. Staklen set kojshto sodrzhi dva svoevidni globusa. Dvete komori se napraveni od staklo pri shto ednata ima kapacitet od 60ml, a drugata 140 ml.

Се прикажуваат сите 8 резултати

Show sidebar