Прикажувам 1–12 од 14 резултати

Show sidebar

Decorative Pens – 6 пенкала во боја за декорирање

530 ден

Gel Color 15 g – прехранбена гел боја

235 ден

Glitter Dust, 10g – прехранбена боја во спреј

649 ден

Liquid Sugar Paste 600g – фондан

579 ден

Mirror Glaze – глазура

365 ден419 ден

Natural – прехранбена боја во прав, 15g

649 ден825 ден

Natural – прехранбена боја за чоколадо, 15g

649 ден

Natural – прехранбена боја за чоколадо, 50g – жолта

1.090 ден

Powder Mix – готови смеси за колачи и торти

229 ден289 ден

Sugar Paste 250g – фондан

229 ден

Sugar Paste 500g – фондан, бела боја

229 ден

The One Glaze 300g – глазура (без боја)

529 ден