Надополнете ја вашата бања со патосници изработени од 100% памук. Нелизгави и екстра меки, совршено ќе се вклопат во секој дизајн на бања.

Патосниците целосно ја впиваат водата и не дозволуваат таа да се разлее по подот. Со тоа вашиот под ќе биде сув и чист после секое туширање. Доаѓаат во повеќе бои и со различни големини, така што ќе можете да го одберете токму она што ви е потребно за вашата бања.

Чувајте ја вашата бања чиста и уредна со нашиот голем асортиман на иновативни производи за бања. Заедно споени сочинуваат една практична и стилска целина. Од револуционерна тоалетна четка до паметни решенија за складирање, секој производ има свои уникатни карактеристики.

Nadopolnete ja vashata banja so patosnici izraboteni od 100% pamuk. Nelizgavi I ekstra meki, sovrsheno kje se vklopat vo sekoj dizajn na banja.

Patosnicite celosno ja vpivaat vodata I ne dozvoluvaat taa da se razlee po podot. So toa vashiot pod kje bide suv I chist posle sekoe tushiranje. Doagjaat vo povekje boi I so razlichni golemini, taka shto kje mozhete da go odberete tokmu ona shto vi e potrebno za vashata banja.

Cuvajte ja vasata banja uredna i cista so nasiot golem asortiman na inovativni proizvodi za banja. Zaedno spoeni socinuvaat edna prakticna i stilska celina. Od revolucionerna toaletna ccetka do pametni resenija za skladiranje, sekoj proizvod ima svoi unikatni karakteristiki.

Се прикажуваат сите 2 резултати

Show sidebar