Чувајте ја вашата бања чиста и уредна со нашиот голем асортиман на иновативни производи за бања. Заедно споени сочинуваат една практична и стилска целина. Од револуционерна тоалетна четка до паметни решенија за складирање, секој производ има свои уникатни карактеристики. Модерните садови за сапун се есенцијален производ за секоја бања. Изработени од керамика, порцелан или пластика, со иновативен дизајн за поголема хигиена.

Cuvajte ja vasata banja cista i uredna so nasiot golem asortiman na inovativni proizvodi za banja. Zaedno spoeni socinuvaat edna prakticna i stilska celina. Od revoluvionerna toaletna cetka do pametni resenija za skladiranje, sekoj proizvod ima svoi unikatni karakteristiki. Modernite sadovi za sapun se esencijalen proizvod za sekoja banja. Izraboteni od kermika, porcelan ili plastika, so inovativen dizajn za pogolema higiena.

Прикажувам 1–12 од 14 резултати

Show sidebar

Presto – хигиенски сад за сапун

990 ден

Presto Steel Soap Dispenser – сад за течен сапун

1.290 ден

Slim – пумпа за сапун

990 ден

Slim – сад за сапун

413 ден499 ден

Slim Steel Soap Dish – сад за сапун

590 ден

Surface-пумпа за сапун

1.490 ден

Zone Nova – сад за сапун

990 ден

Zone Nova One – сад за сапун

990 ден

Zone Nova One – сад за течен сапун

1.971 ден2.190 ден

Zone Nova – сад за течен сапун

1.750 ден

Zone Ume – диспензер за сапун со сензор, темно сива боја

3.990 ден

Zone Ume – држач за чаша за четки и диспанзер

599 ден799 ден