Во нашиот асортиман ќе најдете голем избор на повеќенаменски декоративни садови за на маса. Функционална уникатност за секоја трпеза.

Од рустикален, па се‘ до ексклузивен, луксузен изглед. Сервирањето на салати, сирења или десерти направете го да биде впечатливо за секое око. Помеѓу овие садови се наоѓаат и дизајни кои имаат добиено награда за дизајнерско решение на годината. Тоа се GRID и MESH. Помеѓу истите,  ќе најдете и садови изработени од челик кој е полиран до степен да ја рефлектира околината околу него. Љубителите на природниот изглед со сигурност ќе се насочат кој Alabastro колекцијата која е изработена од стакло, но имитира камена структура.

Vo nashiot asortiman kje najdete golem izbor na povekjenamenski dekorativni sadovi za na masa. Funkcionalna unikatnost za sekoja trpeza.

Od rustikalen, pa se’ do ekskluziven, luksuzen izgled. Serviranjeto na salati sirenja ili deserti napravete go da bide vpechatlivo za sekoe oko. Pomegju ovie sadovi se naogjaat I dizajni koi imaat dobieno nagrada za dizajnersko reshenie na godinata. Toa se GRID ii Mesh. Pomegju istite, kje najdete I sadovi izraboteni od chelik koj e poliran do stepen da ja reflektira okolinata okolu nego. Ljubitelite na prirodniot izgled so sigurnost kje se nasochat kon Alabastro kolekcijata, koja e izrabotena od staklo, no imitira kamena struktura.

Прикажувам 1–12 од 43 резултати

Show sidebar