На секој дом му е потребен софистициран елегантен впечаток за прослави на отворено или елегантни средби. Тоа ви го овозможуваме ние со нашите вазни од бредновите LSA International, Bovictus и Philippi. Направени со рачна изработка на стакло, се совршен додаток во секој дом. Чистиот дизајн и невообичаената форма се главни карактеристики на вазните.  Голем дел од вазните се направени со специјална техника на изработка, рачно фарбана, со бисерен сјај. За да ги задоволиме сите вкусови, дел од вазните се од нерѓосувачки метал, полиран со ефект на рефлексија. Нашиот асортиман нуди и вазни со класична, едноставна форма, која е идеална за било која локација. Достапни се во повеќе бои и димензии, кои совршено го надополнуваат вашиот дом. Секоја од вазите е убаво спакувана и идеална за подарок, за да ги изненадите вашите блиски.

Na sekoj dom mu e potreben sofisticiran eleganten vpechatok za proslavi na otvoreno ili elegantni sredbi. Toa vi gi ovozmozhuvame nie so nasite vazni od brednovite LSA International, Bovictus i Philippi. Napraveni so racna izrabotka na staklo, se sovrshen dodatok vo sekoj dom. Cistiot dizajn i nevoobichaenata forma se glavni karakteristki na vaznite. Golem del od vaznite se napraveni so specijalna tehnika na izrabotka, racno farbana, so biseren sjaj. Za da gi zadovolime site vkusovi, del od vaznite se od nergjosuvacki metal, poliran so efekt na refleksija. Nasiot asortiman nudi i vazni so klasicna, ednostavna forma, koja e idealna za bilo koja lokacija. Dostapni se povekje boi i dimenzii, koi sovrseno go nadopolnuvaat vasiot dom. Sekoja od vaznite e ubavo spakuvana i idealna za podarok, za da gi iznenadite vasite bliski.

Прикажувам 1–12 од 61 резултати

Show sidebar
Изберете опции
Затвори

A simple mess – вазна

1.990 ден3.950 ден
Изберете опции
Затвори

Bella – вазна

2.169 ден3.269 ден
-40%
Изберете опции
Затвори

Bitz – вазна, 20 см

954 ден
-40%
Изберете опции
Затвори

Bitz – вазна, 25 см

1.490 ден1.990 ден
Изберете опции
Затвори

Casolare – вазна

999 ден1.390 ден
-30%
Изберете опции
Затвори

Decade – вазна

4.893 ден5.399 ден
Додади во кошничка
Затвори

Dynamic – вазна, 30 см

1.790 ден
Изберете опции
Затвори

Float – вазна

2.390 ден2.690 ден
Изберете опции
Затвори

Jar of decoration – декоративна вазна, цемент

2.495 ден3.490 ден
Додади во кошничка
Затвори

Lucca – вазна

1.490 ден
Додади во кошничка
Затвори

Lucca – вазна

1.259 ден
Изберете опции
Затвори

Lucca – вазна

1.145 ден1.845 ден