Влезете во светот на најуникатните, најсигурните и највпечатливите ранци на пазарот. Дизајнерското решение на годината оди кај ранците на XD Design.

Од ранци и торби, секојдневно се случуваат 400.000 кражби во светот. Некои од нашите најважни работи како паричници и документи, ги носиме во ранец или торба. Нивната заштита е примарна цел на секого. Нашите ранци и торби овозможуваат најголема заштита од кражби. Со нив се чувствувате сигурни и безбедни. Нашите ранци и торби се изработени од вискоквалитетен полиестер, со скриени прегради. Совршени за пренос на документи на работа, како и за спортска опрема. Секој од ранците, како и торбите ја комбинира формата со функционалноста во однос на дизајнот и употребата.

Опремени со USB приклучок, така да полнењето на телефоните го прават значително полесно. Големините на ранците зависи од големината на вашите лаптопи. Има за 13,14,15,16 и 17 инчен лаптоп. Достапни во повеќе бои и димензии, совршено го надополнуваат и олеснуваат секое ваше патување. Во зависност од тоа колку инчи е вашиот лаптоп, имаме широк асортиман кој ви дава можност да одберете ранец според вашите потреби и желби.

Vlezete vo svetot na najunikatnite, najsigurnite I najvpecatlivite ranci na pazarot. Dizajnerskoto reshenie na godinata odi kaj rancite na XD Design.
Od ranci i torbi, sekojdnevno se slucuvaat 400.000 krazbi vo svetot. Nekoi od nasite najvazni raboti kako novcanici i dokumenti, gi nosime vo ranec ili torba. Nivnata zastita e primarna cel za sekogo. Nasite ranci i torbi ovozmozuvaat najgolema zastita od krazbi. So niv se cuvstvuvate sigurni i bezbedni. Nasite ranci i torbi se izraboteni od visokokvaliteten poliester, so skrieni pregradi. Sovrseni za prenos na dokumenti na rabota, kako i za sportska oprema. Sekoj od rancite, kako i torbite ja kombinira formata so funkcionalnosta vo odnos na dizajnot i upotrebata.
Opremeni so usb priklucok, taka da polnenjeto na telfonite go pravat znacitelno polesno. Goleminite na rancite zavisi od goleminata na vasite laptopi. Ima za 13,14,15,16,17 incen laptop. Dostapni vo povekje boi i dimenzii, sovrseno go nadopolnuvaat i olesnuvaat sekoe vase patuvanje. Vo zavisnost od toa kolku inci e vasiot lapotop, imame sirok asortiman koj vi dava moznost da odberete ranec spored vasite potrebi i zelbi.

Прикажувам 1–12 од 46 резултати

Show sidebar

Allday Backpack M – ранец

2.660 ден2.970 ден

Allrounder R – ташна/ранец

3.490 ден

Backpack “Le Baroudeur” – ранец, Blanc/White

3.960 ден

Backpack “Le Baroudeur” – ранец, Jaune/Yellow

3.960 ден

Backpack “Le Baroudeur” – ранец, Navy/ Navy Blue

3.960 ден

Backpack “Le Baroudeur” – ранец, Noir/Black

3.960 ден

Backpack “Le Baroudeur” – ранец, Orange

3.960 ден

Backpack “Le Baroudeur” – ранец, Rouge/Red

3.960 ден

Backpack “Le Baroudeur” – ранец, Vert foncé/Dark Green

3.960 ден

Bobby Bizz – ранец-куфер со заштита од кражби

5.990 ден

Bobby Bizz 2.0 – ранец со заштита од кражби

6.990 ден

Bobby Elle – женски ранец со заштита од кражби

3.490 ден