LOOK СИСТЕМ

Infinity претставува разновиден систем кој нуди младалачки и креативен простор, каде што сé е во движење. Непогрешливиот карактер, комбинациите и финишите кои се движат од класичното дрво до лакирани елементи, заеднички создаваат микс на неразделна и линеарна хармонија во концептот на кујните. Новите финиши на вратичките се идеални со новите системи за отворање, вклучувајќи ги рачките во L-форма и дијагоналните рачки, изработени со ексклузивен напречен пресек од 40°, што го прави

полесно отворањето и употребата. Кујнскиот простор и самиот дизајн можат да бидат персонализирани на едноставен начин, но со одличен стил, благодарение на елементите како што е пентагоналниот врв. Бидејќи Stosa гледа на кујните како „срцето во домот“, пријатната атмосфера, топлината и функционалноста на истите ги смета за фундаментални вредности.

Каталогот со фотографии од кујните, димензиите, композициите, како и останатите бои, може да го погледнете тука и тука.

ФОКУС

За да можеме да ви кажеме колку изнесува цената за одреден модел на кујна, неопходно е да ни испратите основа на нашата e-mail адреса ([email protected]). Врз основа на нацртот, елементите и слично, ќе се одреди и самата цена. За сите дополнителни информации, ве молиме контактирајте не!