Звучници те достапни во KARES Group е она што му е потребно на секој млад, урбан и модерен човек. Со нив ќе постигне совршено опуштање со омилената песна.

Големиот избор на звучници овозможува секој да го најде она кое му одговара на неговите карактеристики.

Можеби сте во постојано движење и денот Ви е неверојатно исполнет со активност? Тогаш, одберете водоотпорен звучник кој без проблем ќе може да го поставите во вашата бања додека се туширате, а ќе Ви овозможи и да одговарате на повици.

Љубител сте на се што изгледа префинето, елегантно и тренди, а не сакате да ја компензирате функционалноста? Одберете звучници со неверојатен квалитет на звук, а изработени од несекојдневни материјали. Можеби тоа е текстилен материјал, а можеби е некоја природна суровина како дрво или метал.

Можеби совршениот избор за Вас се еколошки изработените звучници кои се во согласност со принципите на одржливиот развој. Овие звучници се изработени од рециклирани материјали, бамбус и други еко-суровини.

Најголем дел од звучниците достапни во KARES Group имаат интегрирани контроли. Тие возможуваат полесно и побрзо управување со музиката, како менувањето на песната или прилагодување на јачината на звукот.
Голем дел од нив доаѓаат со интегрираниот микрофон кои овозможува нивно користење и за телефонски повици.
Muzika | Slusalki | Zvucnik | Zvucnici | Bluetooth zvucnici | Bluetooth| Slusalki | Vodootporen | Ekoloski | Bezicni | Klasicni | Moderni | Detski | Sovremeni | Kvalitetni | Kvaliteten | Mobilen | Kompjuter | Lap top | Sport | Гејминг | Пренослив | Звучник | Подарок | Водоотпорен | Стилски

Showing 1–12 of 20 results

Show sidebar