Слушањето на музика претставува уште поголемо задоволство со новите слушалки во нашата понуда. Неверојатно меките перничиња ќе ви овозможат да ги носите слушалките подолго време без проблем, а содржат и неколку интегрирани функции.

Истовремено, интегрираните контроли го прават уште полесно менувањето на музиката или прилагодувањето на гласот. Интегрираниот микрофон пак, овозможува да биде користен и за повици.
Slusanjeto na muzika pretstavuva uste pogolemo zadovolstvo so novite slusalki vo nasata ponuda. Neverojatno mekite pernicinja ke vi ovozmozat da gi nosite slusalkite pogolgo vreme bez problem, a sodrzat i nekolku integrirani funkcii.
Istovremeno, integriranite kontroli go pravat uste polesno menuvanjeto na muzikata ili prilagoduvaneto na glasot.
Integriraniot mikrofon pak, ovozmozuva da bide koristen i za povici.

Showing all 3 results

Show sidebar

Безжични слушалки

3,900.00 ден
  • Димензии: 17.0 x 5.5 x 15.5
  • Една батерија
-34%Sold outHot
Бела
Црна
Close

Слушалки со можност за преклопување

590.00 ден 390.00 ден
  • Лесни се и преклопливи
  • Компатибилни со сите мобилни телефони и компјутери
  • Димензии: 19.0 x 5.5

Црни безжични слушалки

2,290.00 ден
  • Удобни за употреба при спортски активности
  • Кабел кој не поти
  • Содржат квалитетна торбичка
  • Bluetooth 4.1.
  • Димензии: 65.0 x 2.3 x 0.0