Сегментот преносни батерии и полначи како дел од категоријата електронски уреди може да понуди голем вариетет на производи.

Преносните батерии кои КАРЕС ги нуди се со проверен квалитет и соодветствуваат на европските стандарди. Воедно, овие батерии располагаат со голем капацитет. Овој капацитет на преносните батерии може да биде и до 10000 mAh.

Голем број од преносните батерии се иновирани со сегмент за безжично полнење што овозможува да ја користите батеријата и без присуство на кабел.

Затоа, полнете го вашиот телефон со леснотија. Новите преносни батерии и полначи ќе обезбедат полн капацитет на вашата батерија. Било каде и било кога. Воедно станува збор за напредна и безбедна технологија на полначи за телефони и останати мобилни уреди.

Во однос на бежично полнење покажуваат висока компактибилност. Компатибилни се со новите верзии на Android и iPhone.

Што се однесува до бежичните полначи, изработени се од врвни материјални соодветни за сечиј стил на живот.

Можеби ќе изберете еколошки компактибилен уред со кој ќе се гордеете во вашата канцеларија. Можеби тоа ќе биде супер-брз бежичен полнач.

Можеби вашиот идеален производ е батериска ламба која е мултифункционална. Нејзината мулти-функционалност е во тоа што таа се користи и како преносна батерија.

Во секој случај KARES и категоријата преносни батерии и полначи може да понудат навистина многу.

Prenosni baterii | Power Bank | PowerBank | Bezicni polnaci | Prenosni polnaci | WiFi polnac | Polnac | Bezzicni |Bezzhicni| Бежични полначи | Батриски ламби |Polnaci | Elektronski uredi | Telefon | Mobilen | Polnac za telefon | Polnac za mobilen | Polnac za telefon | Baterija za telefon

Showing 1–12 of 30 results

Show sidebar

10.000 mAh Wireless Powerbank – безжичен, преносен полнач (10W)

2,590.00 ден

5W wireless charging cork mousepad and stand – подлога за маус со безжично полнење

990.00 ден

Bamboo desk organizer 5W wireless charger – Организатор за на маса

1,790.00 ден

Calgary bamboo 5W wireless charger with pen holder – организатор за на маса со полнач

1,499.00 ден

Fiko wireless charging portfolio A4 with powerbank – Организер со преносна батерија

2,999.00 ден

Link Up – сет од 4 кабелчиња за полнење

590.00 ден

Magnetic 5.000 mAh 5W wireless powerbank – Безжичен полнач

1,590.00 ден

My Super Power Bank – преносна батерија

1,190.00 ден

Notos – соларна преносна батерија (2200 mAh)

2,490.00 ден

Ontario 5W wireless charger with pen holder – Безжичен полнач

1,799.00 ден

Ontario 5W wireless charger with speaker – безжичен полнач со звучник

2,790.00 ден

Ontario 5W wireless charging stand – безжичен полнач

1,299.00 ден