Запознајте ги нашите нови преносни звучници, со Bluetooth поврзување! Не само што ќе ви пружат најдобро искуство во слушањето на музиката, туку и фантастично ќе се интегрираат во вашето секојдневие.

Тренди кружната форма и модерниот материјал прават да изгледаат извонредно каде и да се поставени. Имаат и микрофон, како и функција за одговарање на повици. Дел од звучниците имаат функција и како безжични полначи. Што значи исто времено ќе можете и да слушате музика и да го наполните вашиот телефон.

Zaponajte gi nashite novi prenosni zvuchnici, so Bluetooth povrzuvanje! Ne samo sto kje vi pruzat najdobro iskustvo vo slusanjeto na muzikata, tuku i fantasticno ke se integriraat vo vaseto sekojdnevnie.

Trendi kruznata forma i moderniot materijal pravat da izgledaat izvonredno kade i da se postavi. Imaat i mikrofon, kako i funkcija za odgovaranje na povici. Del od zvucnitite imaat funkcija i kako bezzicni polnaci. Sto znaci istovremeno ke mozete i da slusate muzika i da go napolnite vasiot telefon.

Showing 1–9 of 21 results

Show sidebar