Showing all 7 results

Show sidebar

BBM – безжичен звучник

990.00 ден
 • Димензии: 7.1 x 4.2
 • Јачина на звук: 1X3.00

Fhab – безжичен звучник

2,490.00 ден
 • Предна прекривка од стилски материјал
 • Звучник од 3W
 • BT 4.1
 • Содржи и рачка за носење
 • Димензии: 20.9 x 5.9 x 17.0
Sold out
Бела
Светло сина
Close

Geometric – безжичен звучник

1,190.00 ден
 • Модерен геометриски дезен
 • Моќен звучник од 3W
 • Функционира до 4 часа
 • Димензии: 3.5 x 7.2 x 0.0
Sold out
Бела
Розева
Close

Vibe – Безжичен звучник

1,690.00 ден
 • Стилски и модерен
 • Пуштајте музика до 5 часа
 • Звучник со висок квалитет
 • Димензии: 6.0 x 6.0 x 6.0

Vogue – звучник

1,990.00 ден
 • Кружен звучник со стилски материјал
 • Неверојатен квалитет на звук
 • Димензии: 10.9 x 7.4

Vogue – преносен звучник и полнач

2,990.00 ден
 • Преносен полнач и звучник
 • Прекриен со стилски материјал
 • Пушта музика и до 10 часа
 • 4000 mAh интерна батерија
 • Димензии: 7.0 x 20.0 x 11.0

Безжичен полнач со звучник

1,590.00 ден
 • Уникатен 2 во 1 дизајн
 • Вклучува микро USB кабел од 150 cm
 • Соодветен за полнење на телефони кои може безжично да се полнат
 • Димензии: 4.0 x 8.0