Термос шишиња и шишиња за вода кои овозможуваат чување на течностите топли или ладни до неколку часа и да уживате во вашите пијалоци со леснотија. Термосите располагаат со неколку вида технологии

  • AUTOSPOUT® техннологија и е опремено со копче кое го контролира отворот на шишето со едно притискање. Притиснете го шишето за да се напиете и пуштете го за да прекине протокот на течност.
  • AUTOSEAL® технологија која гарантира 100% непропустливост и неистекување при конзумацијата на течноста, така што автоматски се затвора по секоја голтка.
  • SNAPSEAL™ технологија со која целиот процес на конзумирање на течноста е олеснет. Се’ се работи со една рака. Капакот се отвара за пиење со лизгање надолу, односно се затвара со лизгање нагоре.

Додека шишињата за вода се направени од Tritan – отпорна пластика, која е BPA free и е безбеден за миење во машина за садови. Шишињата исто така се безбедни и за деца. Достапни во повеќе големини и бои.

Showing 1–12 of 48 results

Show sidebar
Тегет
Лимон зелена
Сива
Црвена
Close

Ashland-шише за вода 720ml

1,350.00 ден
Дизајнирано според патентираната AUTOSPOUT® технологија на Contigo, која овозможува лесна употреба со една рака. Притиснете го AUTOSPOUT® копчето и шишето
Неон розева
Сина
Close

Autospout Chug – шише за вода (720мл)

1,390.00 ден
Новото шише за вода Autospout Chug, има капацитет од 720 мл и обезбедува висок поголем проток на вода. Широкиот отвор
Зелена
Мат црна
Недовршен нерѓосувачки челик
Close

Avex Freeflow – термос (700мл)

1,990.00 ден
Avex Freeflow термосот е опремен со AUTOSEAL® технологија која гарантира 100% непропустливост и неистекување при конзумацијата на течноста, така што
-12%
Зелена
Светло сина
Close

Boom eco – шише

899.00 ден 790.00 ден
  • Капацитет од 225 ml
  • Дизајнирано по највисоки еколошки стандарди, со цел да може да биде рециклирано на крајот од својата употреба
  • За таа цел не е искористен никаков лепак ниту боја.
  • Отпорно на протекување
  • Димензии: 17.2 x 7.0
Розева
Светло плава
Close

Bueno Floating Straw-шише за деца

649.00 ден
Bueno Floating Straw e детско шише за вода, со капацитет од 420ml. Шишето е направено од висококвалитетна пластика – Tritan,

Bueno Funny Straw-шише за деца (мустаќи)

590.00 ден
Bueno Funny Straw шишето со сламка во форма на мустаќиза деца е со капацитет од 470ml. Направено е од висококвалитетна

Bueno Funny Straw-шише за деца (усна)

590.00 ден
Bueno Funny Straw шишето за деца е со капацитет од 470ml. Направено е од висококвалитетна пластика – Tritan, која е
Алуминиум
Лимон зелена
Темно сина
Црвена
Close

Byron 16 – термос 470ml

1,490.00 ден
Bryon е цврст термос со двојни ѕидови кој создава вакуум и ја одржува течноста топла до 6 часа, односно ладна

Byron 20-термос 590ml (black)

1,783.00 ден
Bryon е цврст термос со двојни ѕидови кој создава вакуум и ја одржува течноста топла до 7 часа, односно ладна

Byron 24-термос 720ml (gunmetal)

1,990.00 ден
Byron е термос којшто се состои од цврст и вакуумски двоен ѕид, за консумирање на топли пијалоци (кој ја одржува
Алуминиум
Црна
Close

Copper vacuum – термос-чаша

1,190.00 ден
Copper vaccum е чаша-термос, направена од нерѓосувачки челик, со двоен вакуумски ѕид и бакарна изолација, што значи дека пијалоците ги
Лимон зелена
Сина
Close

Cortland-шише за вода

1,350.00 ден
Дизајнирано според патентираната AUTOSPOUT® технологија на Contigo, која овозможува лесна употреба. Загарантирана 100% заштита од протекување, клип за полесен транспорт,