Showing all 3 results

Show sidebar
Close

Banale – два анти-загадувачки филтри

749.00 ден
Пакувањето содржи два заменливи, анти-загадувачки филтри за маската против загадување, со активиран јаглерод. Секој филтер заштитува против PM2.5 и PM10
Зелена
Портокалова
Црна
Close

Banale – маска против загадување

990.00 ден
Иновативна маска за дишење, наменета против загадување, полен и бактерии, со ненадмината удобност и уникатен дизајн. Заборавете на белите хируршки
Close

Silver Mask – маска против загадување

1,990.00 ден
Иновативна маска за дишење, наменета против загадување, полен и бактерии, со ненадмината удобност и уникатен дизајн. Заборавете на белите хируршки