Голем избор на мириси за автомобил од брендот Mr and Mrs fragrances.

Cesare сe освежувачи за воздух, за во автомобил направен од EVA, термопластичен и нетоксичен полимер. Содржи есенцијални масла и молекули со миризба која трае долго време и штити против непријатни миризби.

Niki e Вашиот омилен партнер за патување. NIKI ја испушта миризбата кога е во контакт со отворот за воздух на автомобилот.

 

Cesare e osvezuvac za vo avtomobil napraven od EVA, termoplasticen i netoksicen polimer. Sodrzi esencijalni masla i molekuli so mirizba koja trae dolgo vreme i stiti protiv neprijatni mirizbi.

Niki e vasiot omilen partner za patuvanje. Niki ja ispusta mirizbata koga e vo kontakt so otvorot za vozduh na avtomobilot.

Showing 1–36 of 52 results

Show sidebar
Sold out
Close

Cesare – мирис ANTI-tobacco

290.00 ден
Cesare anti-tobacco e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти, специјално дизајниран
Close

Cesare – мирис black tea

290.00 ден
Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални масла
Close

Cesare – мирис cedar wood

290.00 ден
Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални масла
Close

Cesare – мирис citrus

290.00 ден
Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални масла
Close

Cesare – мирис citrus-musk

290.00 ден
Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални масла
Close

Cesare – мирис fresh air

290.00 ден
Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални масла
Close

Cesare – мирис lilac blossom

290.00 ден
Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални масла
Close

Cesare – мирис ocean breeze

290.00 ден
Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални масла
Close

Cesare – мирис pepper mint

290.00 ден
Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални масла
Close

Cesare – мирис sandal of kerala

290.00 ден
Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални масла
Close

Cesare – мирис vanilla

290.00 ден
Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални масла
Sold out
Close

Cesare -мирис ANTI-tobacco

290.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА. Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен
Close

Cesare blister – мирис black tea

279.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА. Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен
Close

Cesare blister – мирис cashmere

279.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА. Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен
Close

Cesare blister – мирис cedar wood

279.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА. Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен
Close

Cesare blister – мирис citrus

279.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА. Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен
Close

Cesare blister – мирис citrus-musk

279.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА. Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен
Close

Cesare blister – мирис fresh air

279.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА. Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен
Close

Cesare blister – мирис lilac

279.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА. Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен
Close

Cesare blister – мирис ocean breeze

279.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА. Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен
Close

Cesare blister – мирис pepper mint

279.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА. Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен
Close

Cesare blister – мирис sandal

279.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА. Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен
Close

Cesare blister – мирис silky rose

279.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА. Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен
Close

Cesare blister – мирис vanilla

279.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА. Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен
New
Close

Gino – мирис caribbean sea

349.00 ден
  • Практична иновација - содржи жетон кој се отстранува и може да се употреби за отклучување на количките за пазарување.
  • Трајност на миризба: до 45 дена.
New
Close

Gino – мирис cedar wood

349.00 ден
  • Практична иновација – содржи жетон кој се отстранува и може да се употреби за отклучување на количките за пазарување.
  • Трајност на миризба: до 45 дена.
New
Close

Gino – мирис citrus

349.00 ден
Gino e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални масла
New
Close

Gino – мирис citrus & musk

349.00 ден
  • Практична иновација – содржи жетон кој се отстранува и може да се употреби за отклучување на количките за пазарување.
  • Трајност на миризба: до 45 дена.
New
Close

Gino – мирис fresh air

349.00 ден
  • Практична иновација – содржи жетон кој се отстранува и може да се употреби за отклучување на количките за пазарување.
  • Трајност на миризба: до 45 дена.
New
Close

Gino – мирис pepper mint

349.00 ден
  • Практична иновација – содржи жетон кој се отстранува и може да се употреби за отклучување на количките за пазарување.
  • Трајност на миризба: до 45 дена.
Close

Niki -refill за освежувач (fresh air)

249.00 ден
Refill за освежувачот за автомобил Niki
Close

Niki – refill за освежувач (gardenia of Tahiti)

249.00 ден
Refill за освежувачот за автомобил Niki
Close

Niki – refill мирис black orchid

249.00 ден
Refill за освежувачот за автомобил Niki
Close

Niki – refill мирис black tea

249.00 ден
Refill за освежувачот за автомобил Niki
Close

Niki – refill мирис citrus&musk

249.00 ден
Refill за освежувачот за автомобил Niki
Close

Niki – refill мирис equilibrium

249.00 ден
Refill за освежувачот за автомобил Niki