Showing 1–12 of 15 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
New
Затвори

Correction Tape – лента за корегирање

189.00 ден
Повеќе не се грижете доколку направите грешка. Correction Tape сувиот коректор има одлична покривност и се суши толку бргу што
New
Затвори

Dice Eraser – сет од 2 гуми за бришење

109.00 ден
Со гумите Dice позабавно е да ги бришете работите: во канцеларија, во училиште и во слободно време.
New
Затвори

Don’t Worry – лента за корегирање

249.00 ден
Повеќе не се грижете доколку направите грешка. Don’t worry сувиот коректор има одлична покривност и се суши толку бргу што
New
Виолетова
Жолта
Розева
Црвена
Затвори

Flower Power – острилка и гума за бришење

159.00 ден
Flower Power гума за бришење со острилка е задолжително во вашиот асортиман. Острилки за легами со гуми се совршен подарок
New
Затвори

Football Eraser – гума за бришење

109.00 ден
Со гумата Football позабавно е да ги бришете работите: во канцеларија, во училиште и во слободно време.
New
Затвори

Free Hugs – сет од 5 гуми за бришење

225.00 ден
Прекрасниот комплет од пет гуми за бришење во форма на кактус не може да го пропуштите во вашиот училишен комплет.
New
Розева
Тиркиз
Црна
Затвори

King Of The Button Eraser – гума за бришење

159.00 ден
Со гумата King Of The Button Eraser  позабавно е да ги бришете работите: во канцеларија, во училиште и во слободно
New
Koalas
Panda
Sloth Power
Unicorn
Затвори

Legami Animals Pencil&Erasers – молив со гума за бришење

159.00 ден
Исклучително корисни и забавни за употреба, моливите се со HB графит и  гума за бришење кој може да се отстрани.
New
Затвори

Let’s Rock – острилка и гума за бришење

159.00 ден
Прекрасната Let’s Rock гума за бришење со острилка мора да биде содржана во несесер. Острете и избришете во ритамот на
New
Затвори

Love Potion – сет од 18 гуми за бришење

215.00 ден
Прекрасниот комплет за бришење од 18 гуми Love potion делува и како мал украс онаму каде што ќе стои.  Со
New
Затвори

Magic Mushroom – острилка и гума за бришење

159.00 ден
Прекрасната црвена гума за бришење со острилка „Волшебна печурка“ . Со гумата за бришење и острилка позабавно е да ги
New
Затвори

Peanut Eraser – гума за бришење

109.00 ден
Со гумата за бришење Peanut е позабавно да се работи: во канцеларија, на училиште, во слободно време.