Голем избор на мириси за автомобил од брендот Mr and Mrs fragrances.

Cesare сe освежувачи за воздух, за во автомобил направен од EVA, термопластичен и нетоксичен полимер. Содржи есенцијални масла и молекули со миризба која трае долго време и штити против непријатни миризби.

Niki e Вашиот омилен партнер за патување. NIKI ја испушта миризбата кога е во контакт со отворот за воздух на автомобилот.

Cesare e osvezuvac za vo avtomobil napraven od EVA, termoplasticen i netoksicen polimer. Sodrzi esencijalni masla i molekuli so mirizba koja trae dolgo vreme i stiti protiv neprijatni mirizbi.

Niki e vasiot omilen partner za patuvanje. Niki ja ispusta mirizbata koga e vo kontakt so otvorot za vozduh na avtomobilot.

Showing 1–12 of 13 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
New
Затвори

Cesare blister – освежувач за автомобил

299.00 ден
ПРОИЗВОДОТ Е НАМЕНЕТ ИСКЛУЧИВО ЗА ГОЛЕМО ПРОДАЖБА.
Затвори

Cesare box – освежувач за автомобил

290.00 ден
Cesare e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални масла
New
Бела
Неон розева
Сина
Црна
Затвори

Forest Butterfly – мирис cucumber

299.00 ден
Forest Butterfly e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални
New
Бела
Зелена
Темно сина
Црна
Затвори

Forest Fern – мирис pine forest

299.00 ден
Forest Fern e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални
New
Бела
Зелена
Сина
Црна
Затвори

Forest Frog – мирис bergamot & iris

299.00 ден
Forest Frog e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални
New
Бела
Розева
Црвена
Црна
Затвори

Forest mushrooms – мирис sandal & incense

299.00 ден
Forest Mushrooms e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални
New
Бела
Виолетова
Портокалова
Црна
Затвори

Forest Snail – мирис vanilla & patchouli

299.00 ден
Forest Snail e освежувач за во автомобил направен од нетоксичен EVA термопластичен полимер обоен со нетоксични EVA пигменти. Содржи есенцијални
Затвори

Gino – освежувач за автомобил

349.00 ден
  • Практична иновација - содржи жетон кој се отстранува и може да се употреби за отклучување на количките за пазарување.
  • Трајност на миризба: до 45 дена.
Затвори

Niki – refill за освежувач

249.00 ден
Refill за освежувачот за автомобил Niki
Затвори

Niki – освежувач за автомобил

399.00 ден
Niki e Вашиот омилен партнер за патување. NIKI ја испушта миризбата кога е во контакт со отворот за воздух на

Niki Crystal – мирис after midnight

3,490.00 ден
Niki Crystal e Вашиот омилен партнер за патување, овој пат со луксузен дизајн кој содржи Swarovski елементи и во црно-златен

Niki Crystal – мирис splendido

3,490.00 ден
Niki Crystal e Вашиот омилен партнер за патување, овој пат со луксузен дизајн кој содржи Swarovski елементи и во сребрен