Надополнете ја вашата колекција на накит, со луксузните привезоци, ланчиња, алки, обетки и прстени од брендот Leonardo. Уживајте во нивната елеганција и софистицираност. Накитот е изработен од инокс и украсни стаклени каменчиња. Достапни во две варијанти: сребрена и златно-розе боја. Во процесот на производството особено се води грижа накитот да биде изработен во согласност со сите здравствени европски стандарди и прописи, што го прави антиалергиски, отпорен на корозија и здрав. Негови главни карактеристики се неверојатната женственост и едноставниот дизајн. Со накитот од Leonardo ќе оставите неверојатен прв впечаток.

Nadopolnete ja vasata kolekcija na nakit, so luksuznite privezoci, lancinja, alki i obetki od brendot Leonardo. Uzivajte vo nivnata elegancija i sofisticiranost. Nakitot e izraboten od inoks i ukrasni stakleni kamencinja. Dostapni vo dve varijanti: srebrena i zlatno-roze boja. Vo procesot na proizvodstvo osobeno se vodi griza nakitot da bide izraboten vo soglasnost so site zdravstveni evropski standardi i propisi, sto gi pravi antialergiski, otporen na korozija i zdrav. Negovi glavni karakteristiki se neverojatnata zenstvenost i ednostavniot dizajn. So nakitot od Leonardo ke ostavite neverojaten prv vpecatok.

Showing 1–12 of 34 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Alexia – обетки

2,990.00 ден
 • stainless steel
 • glass stones, mother of pearl, crystals
 • димензии: 8/25/13 mm
New
Затвори

Andria – обетки

1,890.00 ден
 • stainless steel
 • milky glass stone with facet cut
 • faceted cubic zirconia stones
 • димензии: 13/24 / 11mm
Затвори

Arrezzo – обетки

2,990.00 ден
 • stainless steel
 • crystal stones
 • димензии: 140/29/10 mm
New
Затвори

Astratto – обетки

1,890.00 ден
 • Stainless steel, gold-colored ion plating
 • Glass crystals, imitation pearl
 • Димензии: 18/47 / 13mm
Затвори

Beato – обетки

2,990.00 ден
 • stainless steel IP rose gold
 • glass stones in opaque colors
 • димензии: 11/30/11 mm
-30%
Затвори

Beauty’s – обетки

693.00 ден1,045.00 ден
 • stainless steel
 • simple design
 • димензии: XS, S & M
-30%
Затвори

Beauty’s – обетки (златно-розе)

1,490.00 ден 1,045.00 ден
Затвори

Beauty’s Bravo – сет од 2 приврзока

1,790.00 ден
 • stainless steel
 • faceted glass stones
 • for creoles
 • димензии: 9/15/6 mm
Затвори

Biggi – обетки

1,190.00 ден
 • Димензии: 2/27 / 27mm
New
Затвори

Biggi gold – обетки

1,390.00 ден
 • Димензии: 2/27 / 27mm
Затвори

Brilliant Beauty’s – сет од 2 приврзока

1,990.00 ден
 • stainless steel
 • crystals
 • димензии: 8/15/5 mm
Затвори

Casoli Beauty’s – сет од 2 приврзока

1,790.00 ден
 • stainless steel
 • glass cabochon
 • димензии: 9/15/4 mm