Дизајнерите на овие очила во фазата на истражување се сретнале со секакви производи, но не им се допаднало се’. Со Nooz се извршува поедноставување на дизајнот, со фокус на суштински и елегантни облици и бои. Каков е резултатот? Неодоливи очила креирани во Париз, толку добро дизајнирани што денес се употребуваат насекаде низ светот! Како што е добро познато, less is more!

Уморни сте од кршливоста на очилата? Nooz очилата се изработени од висококвалитетни, ултра отпорни материјали, кои се отпорни на кршење. Дополнително, истите не содржат шрафови, што го прави дизајнот да биде најоптимален. Едноставно, толку се долготрајни и отпорни, што апсолутно може да ја вложите целата своја доверба во нив!

Dizajnerite na ovie ochila vo fazata na istrazhuvanje se sretnale so sekakvi proizvodi, no ne im dopadnalo se’. So NOOZ se izvshuva poednostavuvanje na dizajnot, so fokus na sushtinskite i elegantni oblici i boi. Kakov e rezultatot. Neodolivi ochila kreirani vo Pariz, tolku dobro dizajnirani shto i denes se upotrebuvaat nasekade niz svetot! Kako shto e dobro poznato, less is more.

Umorni ste od krshlivosta na ochilata? Nooz ochilata se izraboteni od visokokvalitetni, ultra otporni materijali, koi se otporni na krshenje. Dopolnitelno, istite ne sodrzhat shrafovi, shto go pravi dizajnot da bide najoptimalen. Ednostavno, tolku se dogotrajni i otporni, shto apsolutno mozhe da ja vlozhite celata svoja doverba vo niv!

Showing 1–12 of 16 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
New
Светло сива
Жолта
Кафеава
Портокалова
Розева
Светло зелена
Светло сина
Црна
Затвори
New
Светло сива
Жолта
Кафеава
Портокалова
Розева
Светло зелена
Светло сина
Црна
Затвори
New
Светло сива
Кафеава
Портокалова
Темно сина
Црвена
Црна
Затвори
New
Светло сива
Кафеава
Портокалова
Темно сина
Црвена
Црна
Затвори
New
After Rain
Air Balloons
Always Smile
Baseball
Be Happy
Camera
Flamingos
Flower
Ladybugs
Owls
Travel
Затвори

Glasses And Pen Case – футрола за очила

590.00 ден
Колекција обложени метални куќишта совршени за складирање и заштита на очила, пенкала, клучеви и мали предмети. Покриено со мека PU
New
Flowers
Map
Затвори

Keep In Contact – футрола за леќи со огледало

290.00 ден
Футролата за леќи со огледало е идеално за да бидете сигурни дека секогаш имате леќи со Вас, без разлика дали сте на работа, додека сте во движење или за време на слободното време.
New
Air Balloons
Cherry Bomb
Flowers
Hug Me
Llama
Pineapples
Space
Toucan
Travel
Unicorn
Затвори

Look At Me – шамивче за очила

190.00 ден
Look At M е корисна модерна крпа за чистење на очила што можете да ја носите насекаде: на работа, на
New
Затвори

Lookin’ Sharp – Кутија за контактни леќи

290.00 ден
Lookin’ sharp кутијата за контактни леќи е идеална за да ги понесете вашите леќи на безбеден, игиенски и стилски начин
New
Светло сива
Портокалова
Темно сива
Темно сина
Црвена
Црна
Затвори
New
Светло сива
Портокалова
Темно сива
Темно сина
Црвена
Црна
Затвори