Термоси кои овозможуваат чување на течностите топли или ладни до неколку часа. Со нив вашиот омилен пијалак секогаш ќе Ви биде при рака. Нашите термоси располагаат со неколку вида технологии:

AUTOSPOUT® техннологија е опременa со копче кое го контролира отворот на шишето со едно притискање. Притиснете го шишето за да се напиете и пуштете го за да прекине протокот на течност.
AUTOSEAL® технологија која гарантира 100% непропустливост и неистекување при конзумацијата на течноста, така што автоматски се затвора по секоја голтка.
SNAPSEAL™ технологија со која целиот процес на конзумирање на течноста е олеснет. Се’ се работи со една рака. Капакот се отвара за пиење со лизгање надолу, односно се затвара со лизгање нагоре.

Termosi koi vi ovozmozhuvaat chuvanje na technstite topli I ladni do nekolku chasa. So niv vashiot omilen pijalak sekogash kje Vi bide pri raka. Nashite termosi raspolagaat so nekolku vida tehnologii:
Autospout tehnologijata e opremena so kopche koe go kontrolira otvorot na shisheto so edno pritiskanje. Pritisnete go shisheto za da se napiete I pushtete go za da prekine protokot na technost.
AutoSeal tehnologija koja garantira 100% nepropustlivost I neistekuvanje pri konzumacijata na technosta, taka shto avtomatski se zatvora po sekoja goltka.
Snapseal tehnologija koja so koja celiot process na konzumiranje na technosta e olesnet. Se’ se raboti so edna raka. Kapakot se otvora za pienje so lizganje nadolu, odnosno se zatvora so lizganje nagore.

Showing 1–12 of 23 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
-12%
Зелена
Светло сина
Затвори

Boom eco – термос

899.00 ден 790.00 ден
  • Капацитет од 225 ml
  • Дизајнирано по највисоки еколошки стандарди, со цел да може да биде рециклирано на крајот од својата употреба
  • За таа цел не е искористен никаков лепак ниту боја.
  • Отпорно на протекување
  • Димензии: 17.2 x 7.0
Алуминиум
Црна
Затвори

Copper vacuum – термос-чаша

1,190.00 ден
Copper vaccum е чаша-термос, направена од нерѓосувачки челик, со двоен вакуумски ѕид и бакарна изолација, што значи дека пијалоците ги
-40%
Темно сина
Црвена
Затвори

Easy lock flask – термос (450 ml)

1,190.00 ден 714.00 ден
Термосот е направен од нерѓосувачки метал со двојни ѕидови, па како таков го задржува пијалокот топол до 6 часа, односно
Портокалова
Сина
Затвори

Elton Insulated – термос (750мл)

1,990.00 ден
Термосот Elton овозможува 100% заштита од истекување на течноста. Елтон има 3 во 1 капак со „притисок“, „секогаш отворена“ и
Сина
Црна
Затвори

Etna Grip – термос 500ml

1,890.00 ден
Термосот Etna Grip овозможува 100% заштита од истекување на течноста – притиснете го копчето за да се напиете и притинете
New
Затвори

Filters To Go – сет од 2 филтри

490.00 ден
100% природен. Активиран јаглероден филтер од природни кокосови лушпи: произведен од компримиран природен јаглерод добиен од кокосова обвивка. Ефикасно ги

Geometric – термос

490.00 ден
  • Капацитет од 300 ml
  • Изработка од нерѓосувачки челик
  • Димензии: 16.3 x 7.0
Затвори

Glaze Silver – термос

1,990.00 ден
Glaze термосот е наменет за сите кои сакаат класично искуство при пиењето на течноста од керамички производ, а притоа сакаат
Затвори

Lagoon – термос (400мл)

1,790.00 ден
Термосот Lagoon овозможува 100% заштита од истекување на течноста – Изработен од вакумски изолиран ѕид од 18/8 нерѓосувачки метал и

Leo – преносна чаша (250ml)

599.00 ден
Материјал: порцелан, силикон Одржување: се мие во машина за садови Димензии: 9 x 9 x 10 см Капацитет: 250мл
Затвори

Leo – преносна чаша (330ml)

599.00 ден
Материјал: порцелан, силикон Одржување: се мие во машина за садови Димензии: 9 x 9 x 13 см Капацитет: 330мл
Алуминиум
Црна
Затвори

Mosa – термос (500мл)

1,190.00 ден
Mosa шишето има капацитет од 500 милилитри и е направен од двоен вакуумски ѕид, од издржливиот нерѓосувачки челик со назнака