Заштитете се од врнежливото време со нашите иновативни и модерни чадори, направени да се отпорни на силниот ветер и дожд. Едниот тип на чадори се целосно направени од фиберглас и полиестер, а функционира со рачно отворање. Рамката и краците се направени од фиберглас, со пластични елементи на врвот. Дури и за најнеповолни временски услови нашите чадори ќе ве заштитат. Направен од двослоен панел и водоотпорен материјал, кој се суши за кратко време.

Најиновативниот чадор можете да го најдете во нашите продавници. Реверзибилниот чадор е карактеристичен по тоа што се отвара обратно (реверзибилно) за разлика од конвенционалните типови на чадори. На тој начин во секое време ќе бидете „на суво“, поради тоа што нема потреба од губење на време за негово преклопување. Овој модел на чадор нема дугме т.е. се отвора и затвора рачно, но ефектот е ист – додека чадорот се затвора, вие сте заштитени од допир со дождот. Обложен е од висококвалитетен материјал, а може истовремено да биде употребуван како стандарден чадор.

Latinica

Zastitete se od vrnezlivoto vreme so nasite inovativni i moderni cadori, napraveni da se otporni na silniot veter i dozd. Edniot tip na cadori se celosno napraveni od fiberglas i poliester, a funkcionira so racno otvaranje. Ramkata i kracite se napraveni od fiberglas, so plastichni elementi na vrvot. Duri i za najnepovolnite vremenski uslovi nasite cadori ke ve zastitat. Napraven od dvosloen panel i vodootporen materijal, koj se susi za kratko vreme.

Najinovativniot cador mozete da go najdete vo nasite prodavnici. Reverzibilniot cador e karakteristicen po toa sto se otvara obratno(reverzibilno) za razlika od konvencionalnite tipovi na cadori. Na toj nacin vo sekoe vreme kje bidete “na suvo”, poradi toa sto nema potreba od gubenje na vreme za negovo preklopuvanje. Ovoj model na cador nema dugmee t.e. se otvara i zatvora racno, no efektot e ist – dodeka cadorot se zatvora, vie ste zastiteni od dopir so dozdot. Oblozen e od visokokvaliteten materijal, a moze istovremeno da bide upotrebuvan kako standarden cador.

Showing 1–12 of 16 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
-37%
Бела
Светло сина
Темно сина
Затвори

23*Automatic Чадор – повеќе бои

499.00 ден514.00 ден
Чадорот се карактеризира со механизам за автоматско отворање, направен е од полиестер и метална основа, краци од фиберглас и мат
New
Карбон/Црна
Сина
Затвори

Deluxe – чадор

399.00 ден799.00 ден
Deluxe чадорот  е изработен од 190T полиестер, со столб и ребра од фиберглас и врвови од ПП. Deluxe 30″ Димензии:
Затвори

Deluxe – чадор (црн)

990.00 ден
Чадорот Deluxe е целосно направен од фиберглас и полиестер, а функционира со рачно отворање. Рамката и краците се направени од
Sold out
Тегет
Сребрена
Затвори

Deluxe – чадор со механизам за собирање

1,190.00 ден
Deluxe чадорот е 2 во 1 – има механизам за отворање т.е. затворање на истиот и истовремено механизам за собирање,
Карбон/Црна
Светло сива
Затвори

Hurricane – чадор (сив)

1,990.00 ден
Чадорот Hurricane е направен од двослоен панел, којшто го прави идеален дури и за најнеповолните временски услови. Имено, направен е
New
Затвори

I Love You – срце чадор

990.00 ден
За сите љубовници, бран на боја што ќе ви ги обои сивите мигови при дожд и врнежливите денови ќе ги претвори во романтични моменти!
New
After Rain
Jungle
Map
Затвори

Legami Folding Umbrella – чадор

979.00 ден
Кога времето не може да донесе одлука, понесете го чадорот што се преклопува со вас! Димензии: д: 5 x в: 23.5 x ш: 5 cm (затворен); Ø 100 cm, в: 55 cm (отворен)
New
Затвори

Rainbow Umbrella – чадор

990.00 ден
Колоритен чадор кој ќе го поправи расположението при врнежливите сиви моменти!

Storm – чадор

749.00 ден
Чадорот Storm е целосно направен од фиберглас и полиестер, а функционира со рачно отворање. Рамката и краците се направени од
New
Затвори

Swiss peak – реверзибилен чадор (автоматски)

1,295.00 ден
23-инчен 3-дел автоматски  реверзибилен чадор со 190T материјал и хромиран челичен столб. Ребрата на чадорот се изработени од fiberglass, додека

Swiss Peak – чадор со автоматско отвoрање/затворање

890.00 ден
23-инчен 3-дел автоматски  реверзибилен чадор со 190T материјал и хромиран челичен столб. Ребрата на чадорот се изработени од fiberglass, додека