Мултифункционални, практични, компактни и екстра издржливи џебни алатки кои секогаш ќе бидат на готовс. Ќе Ви помогнат во секоја дадена ситуација!

Excalibur колекцијата на XD Design е создадена да изврши и најкомплицирани задачи кога нешто итно треба да се санира. Сечење, шрафење, одшрафување, отворање, виткање. Било што и да Ви е треба го има спакувано во мало, компактно решение. Алатките имаат алуминиумско тело и се изработени од инокс (нерѓосувачки челик).

Bike repair kit е сет од алатки за поправка на велосипед, односно негова прва помош. Сетот содржи 15 различни алатки, вклучувајќи и лепенки за гуми.

Multifunckionalni, praktichni, kompaktni, I ekstra izdrzhlivi djebni alatki koi sekogash kje bidat na gotovs. Kje Vi pomognat vo sekoja dedena situacija!

Excalibur kolekcijata na XD Design e sozdadena da izvrshi I nakomplicirani zadachi koga neshto itrno treba da se sanira. Sechenje, shrafenje, odshrafuvanje, otvoranje, vitkanje. Bilo shto I da Vi treba go ima spakuvano vo malo, kompaktno reshenie. Alatkite imaat aluminiumsko telo I se izraboteni od inoks (nergjosuvachki chelik).

Bike repair kit e set od alatki za popravka na velosiped, odnosno negova Prva pomosh. Setot sodrzhi 15 razlichni alatki, vkluchuvajkji I lepenki za gumi.

Showing all 6 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Excalibur – нож

890.00 ден
 • 4 функции
 • Ултра силна алатка
 • Со висококвалитетна торбичка
 • Димензии: 1.7 x 2.7 x 10.4
Затвори

Excalibur – сет од алатки

1,490.00 ден
 • 10 функции
 • Ултра силна алатка
 • Со висококвалитетна торбичка
 • Димензии: 2.7 x 3.0 x 11.2
Затвори

Excalibur – сет од алатки и клешти

1,490.00 ден
 • 13 функции
 • Ултра силна алатка
 • Со висококвалитетна торбичка
 • Димензии: 2.5 x 3.4 x 10.3
Затвори

Excalibur – сет од алатки со светилка

990.00 ден
 • 9 функции
 • Ултра силна алатка
 • Со висококвалитетна торбичка
 • Димензии: 2.5 x 2.0 x 12.7
Затвори

Excalibur – чекан и сет од алатки

1,490.00 ден
 • 10 функции
 • Ултра силна алатка
 • Со висококвалитетна торбичка
 • Димензии: 2.0 x 7.2 x 14.7