Колекциите на шишиња за вода се направени од 2 вида материјали: 1) BPA Free пластика; 2) стакло. Со тоа Вие ќе ги пиете само течностите кои сте ги ставиле.

Шишињата располагаат со неколку видови на технологии:
AUTOSPOUT® техннологија е опременa со копче кое го контролира отворот на шишето со едно притискање. Притиснете го шишето за да се напиете и пуштете го за да прекине протокот на течност.
AUTOSEAL® технологија која гарантира 100% непропустливост и неистекување при конзумацијата на течноста, така што автоматски се затвора по секоја голтка.
SNAPSEAL™ технологија со која целиот процес на конзумирање на течноста е олеснет. Се’ се работи со една рака. Капакот се отвара за пиење со лизгање надолу, односно се затвара со лизгање нагоре.

Kolekciite na shishinja za voda se napraveni od 2 vida materijali: 1) BPA Free plastika; 2) staklo. So toa Vie kje gi piete samo technostite koi ste gi stavile.

Shishinjata raspolagaat so nekolku vidovi tehnlogii:
Autospout tehnologijata e opremena so kopche koe go kontrolira otvorot na shisheto so edno pritiskanje. Pritisnete go shisheto za da se napiete I pushtete go za da prekine protokot na technost.
AutoSeal tehnologija koja garantira 100% nepropustlivost I neistekuvanje pri konzumacijata na technosta, taka shto avtomatski se zatvora po sekoja goltka.
Snapseal tehnologija koja so koja celiot process na konzumiranje na technosta e olesnet. Se’ se raboti so edna raka. Kapakot se otvora za pienje so lizganje nadolu, odnosno se zatvora so lizganje nagore.

Showing 1–12 of 22 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
-29%
Неон розева
Сина
Затвори

Autospout Chug – шише за вода (720мл)

990.00 ден1,390.00 ден
Новото шише за вода Autospout Chug, има капацитет од 720 мл и обезбедува висок поголем проток на вода. Широкиот отвор
New
Корална
Тиркиз
Затвори

Bottle To Go – шише

1,190.00 ден
Шише со капацитет од 600 ml изработено од висококвалитетно стакло и заштитено со гумена кутија. Додедена е и рачка за
-41%
Лимон зелена
Затвори

Cortland-шише за вода

1,350.00 ден 790.00 ден
Дизајнирано според патентираната AUTOSPOUT® технологија на Contigo, која овозможува лесна употреба. Загарантирана 100% заштита од протекување, клип за полесен транспорт,
-50%
Виолетова
Розева
Затвори

Courtney – шише за вода (590ml)

675.00 ден990.00 ден
Шишето за вода има капцитет од 590 ml и содржи AUTOSEAL® технологија. Значи, само го притискате копчето за да се
New
Бела
Зелена
Сива
Затвори

Dot Active – специјално шише за вода (750 ml)

999.00 ден
  • Материјал: BPA free Tritan пластика
  • Капацитет: 750мл
  • Одржување: капакот се мие рачно шишето и сламката можат да се мијат во машина за садови

Dot-специјално шише за вода (400 ml)

590.00 ден
  • Материјал: BPA free Tritan пластика
  • Капацитет: 400мл
  • Одржување: капакот се мие рачно шишето може да се мие во машина за садови
Светло зелена
Тиркизна
Затвори

Dot-специјално шише за вода (600 ml)

790.00 ден
  • Материјал: BPA free Tritan пластика
  • Капацитет: 600мл
  • Одржување: капакот се мие рачно шишето може да се мие во машина за садови
-30%
Корална
Розева
Сина
Темно зелена
Темно розева
Затвори

Elton – шише за вода (500 мл)

690.00 ден990.00 ден
Ако мислевте дека совршено шише со вода не постои, размислете повторно. Елтон има 3 во 1 капак со „притисок“, „секогаш
Зелена
Сина
Затвори

Elton – шише за вода (750мл)

1,090.00 ден
Ако мислевте дека совршено шише со вода не постои, размислете повторно. Елтон има 3 во 1 капак со „притисок“, „секогаш
New
Затвори

Filtered Bottle To Go – шише со филтер

1,490.00 ден
100% Природен филтер изработен од кокосова обвивка и активен јаглен. Ефикасно ги намалува супстанциите што го менуваат вкусот на водата.
New
Затвори

Filters To Go – сет од 2 филтри

490.00 ден
100% природен. Активиран јаглероден филтер од природни кокосови лушпи: произведен од компримиран природен јаглерод добиен од кокосова обвивка. Ефикасно ги
Затвори

Foldable bottle – шише за вода на преклопување

179.00 ден
Шише за вода направено од BPA Free Пластика, со капацитет од 400 милилитри. Она што го прави уникатно е материјалот