Лесни, практични и ултра модерни и стилизирани колички со 2 тркала.

Овие колички следат технолошки напреден концепт за полесен транспорт по секој шопинг. Најголемиот дел од нив целосно се расклопливи. Ракслопувањето се одвива со едноставен механизам за кој не е потребна примена на голема сила. Иако таков, механизмот е многу стабилен и изработен е со неверојатна цврстина.

Лесни, алуминиумски колички за шопинг (Shopping Trolley), со можност за преклопување, кои содржат 2 тркала за уште полесна употреба. Поседуваат футуристички дизајн и бои, кои заедно ја сочинуваат новата генерација на торби т.е. колички за пазарење. Едноставно, ќе имате помош при било каков вид на пренос или купување. Истовремено се перфектни за носење на личните предмети за на плажа, теретана и на излет кога правите пикник. Тркалата се лесно отстранливи што помага во ситуации кога сакате истите да ги складирате во ограничен простор. Имаат голем капацитет, со двојна внатрешна преграда, како и преграда од задната страна која е со патент.

Овие колички со 2 тркала се претставници на новата генерација, со ултра модерен и технолошки напреден концепт, при што се употребуваат најиновативните материјали кои се на располагање. Едноставно, самите ќе се уверите колку лесно ќе го извлечете максимумот од овие производи.

Soping | Shopping | Kolicki za pazarenje | Kolicki za na pazar | Pazar | Pazarenje | Kolicka so trkala | Kolicka so 2 trkala | Kolicka za market | Количка за на пазар | Количка за пазарење | Количка со тркала | Количка со 2 тркала |Lesna | Aluminiumska | Prakticna | Dizajn | Stil | Stilska | Dizajnirana | Dezen

Showing 1–12 of 15 results

Show sidebar

Allrounder trolley – торба/количка

4,890.00 ден

Bobby backpack trolley – куфер/ранец

8,990.00 ден

COM MF 8 – Количка за пазарење

6,990.00 ден

COM Soft 8 – количка за шопинг

6,990.00 ден

Foldable Trolley – количка за шопинг

1,253.00 ден1,790.00 ден

I-Max MF Convert RG Color – Количка за шопинг

3,290.00 ден

I-Max MF Nitt Logic RSG – количка за шопинг

4,990.00 ден

I-Max Star Logic RSG – количка за шопинг

4,990.00 ден

JET Arazzo Joy – количка за пазарење

2,490.00 ден

Jet LN Joy – количка за шопинг

1,990.00 ден

Mini Bag Logos 2L – количка за шопинг

4,390.00 ден

Mini Bag Plus MF Logic RG – количка за шопинг

3,293.00 ден