Лесни, практични и ултра модерни колички со 4 тркала со можност за преклопување. Технолошки напреден концепт за полесен транспорт после секој шопинг!

Лесни алуминиумски колички за шопинг, со можност за преклопување, кои содржат 4 тркала за уште полесна употреба. Поседуваат футуристички дизајн и бои, кои заедно ја сочинуваат новата генерација на торби т.е. колички за пазарење. Едноставно, ќе имате помош при било каков вид на пренос или купување. Истовремено се перфектни за носење на личните предмети за на плажа, теретана и слично. Тркалата се лесно отстранливи што помага во ситуации кога сакате истите да ги складирате во поограничен простор. Имаат голем капацитет, со двојна внатрешна преграда, како и преграда од задната страна која е со патент.

Количките се претставници на новата генерација, со ултра модерен и технолошки напреден концепт, при што се употребуваат најиновативните материјали кои се на располагање. Едноставно, самите ќе се уверите колку лесно ќе го извлечете максимумот од овие производи!

Lesni, praktichni I ultra moderni kolichki so 4 trkala so mozhnost za preklopuvanje. Tehnoloshki napreden concept za polesen transport posle sekoj shoping.

Lesni aluminiumski kolichki za shoping, so mozhnost za preklopuvanje, koi sodrzhat 4 trkala za ushte polesna upotreba. Poseduvaat futuristichki dizajn I boi, koi zaedno ja sochinuvaat novata generacija na torbi t.e kolichki za pazarenje. Ednostavno, kje imate pomosh pri bilo kakov vid na rpenos ili kupuvanje. Istovremeno se prefektni za nosenje na lichnite predmeti za na plazha, teretana I slichno. Trkalata se lesno ostranlivi shto pomaga vo situacii koga sakte istite da gi skladirate vo poogranichen proctor. Imaat golem kapacitet, so dvojna vnatreshna pregrada, kako I pregrada od zadnata strana koja e so patent. Kolichkite se pretstavnici na novata generacija, so ultra modern I tehnoloshki napreden concept, pri shto se upotrebuvaat najinovativnite materijali koi se na raspolaganje.

Ednostavno samite kje se uverite kolku lesno kje go izvlechete maksimumot od ovie proizvodi!

Showing all 7 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
New
Зелена
Црвена
Затвори

I-Bag MF 4.2 Tour Plus – количка за шопинг

6,900.00 ден
I-Bag MF 4.2 Tour Plus е маестралното дело на Rolser. Способноста на рачката да се нивелира ја прави количката најпогодна

I-Max Castejon Logic Dos+2 – количка за шопинг

5,490.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи четири тркала за уште полесна употреба. Поседува уметнички дизајн

I-Max Geometrik Logic Dos+2 – количка за шопинг

4,990.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи четири тркала за уште полесна употреба. Поседува футуристички дизајн
Затвори

I-Max Taku Logic Dos+2 – количка за шопинг

4,790.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи четири тркала за уште полесна употреба. Поседува футуристички дизајн
Затвори

Pack Cuadro MH Logic Dos+2 – количка со 4 тркала

4,590.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи четири тркала за уште полесна употреба. Поседува футуристички дизајн

Pack Flor Lógic Dos+2 – количка за шопинг

4,590.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи четири тркала за уште полесна употреба. Поседува футуристички дизајн

TIDY&STORE Circle – количка за организирање

8,900.00 ден
Tidy&Store Circle е направена од рециклирана пластика, 100% eco-friendly и е со беспрекорно функционални перформанси. Лесно подвижна благодарение на тркалата,