Лесни, практични и ултра модерни колички со 2 тркала со можност за преклопување. Технолошки напреден концепт за полесен транспорт после секој шопинг!

Лесни алуминиумски колички за шопинг, со можност за преклопување, кои содржат две големи тркала за уште полесна употреба. Поседуваат футуристички дизајн и бои, кои заедно ја сочинуваат новата генерација на торби т.е. колички за пазарење. Едноставно, ќе имате помош при било каков вид на пренос или купување. Истовремено се перфектни за носење на личните предмети за на плажа, теретана и слично. Тркалата се лесно отстранливи што помага во ситуации кога сакате истите да ги складирате во поограничен простор. Имаат голем капацитет, со двојна внатрешна преграда, како и преграда од задната страна која е со патент.

Количките се претставници на новата генерација, со ултра модерен и технолошки напреден концепт, при што се употребуваат најиновативните материјали кои се на располагање. Едноставно, самите ќе се уверите колку лесно ќе го извлечете максимумот од овие производи!

Lesni, praktichni I ultra moderni kolichki so 2 trkala so mozhnost za preklopuvanje. Tehnoloshki napreden concept za polesen transport posle sekoj shoping.

Lesni aluminiumski kolichki za shoping, so mozhnost za preklopuvanje, koi sodrzhat dve golemi trkala za ushte polesna upotreba. Poseduvaat futuristichki dizajn I boi, koi zaedno ja sochinuvaat novata generacija na torbi t.e kolichki za pazarenje. Ednostavno, kje imate pomosh pri bilo kakov vid na rpenos ili kupuvanje. Istovremeno se prefektni za nosenje na lichnite predmeti za na plazha, teretana I slichno. Trkalata se lesno ostranlivi shto pomaga vo situacii koga sakte istite da gi skladirate vo poogranichen proctor. Imaat golem kapacitet, so dvojna vnatreshna pregrada, kako I pregrada od zadnata strana koja e so patent. Kolichkite se pretstavnici na novata generacija, so ultra modern I tehnoloshki napreden concept, pri shto se upotrebuvaat najinovativnite materijali koi se na raspolaganje.

Ednostavno samite kje se uverite kolku lesno kje go izvlechete maksimumot od ovie proizvodi!

Showing all 11 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Sold outNew
Тегет
Црна
Затвори

Allrounder trolley – торба/количка

4,890.00 ден
 • The classic on wheels
 • Голем ZIP патент и интегрирана метална рамка
 • 6 прегради одвнатре
 • 2 џебови однадвор
 • 2 подложни рачки за носење
 • 2 тркала
 • Телескопска рачка со двојно прилагодување
 • Основни заштитници за незгоден терен
 • Материјал: полиестер со врвен квалитет, отпорен на вода
New
Затвори

Bobby backpack trolley – куфер/ранец

8,990.00 ден
Практично како количка и практично како ранец. Bobby backpack trolley е вашиот идеален придружник за долгите патувања или дневните обрски или
Зелена
Розева
Сива
Сина
Затвори

COM Soft 8 – количка за шопинг

6,990.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи две големи тркала за уште полесна употреба. Поседува футуристички
New
Затвори

Foldable Trolley – количка за шопинг

1,790.00 ден
 • Складирана со само 3 едноставни чекори - Вистинско чудо!
 • На влечечките рачки е додаден и Velcro Hand Grip
 • Цврста заштита на задната табла
 • Цврста, димензионално стабилна основна плоча
 • Преклопена големина: 32,5 x 25 x 6,5 см
 • Материјал: полиестер со врвен квалитет, отпорен на вода
Затвори

I-Max MF Nitt Logic RSG – количка за шопинг

4,990.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи две тркала за уште полесна употреба. Поседува футуристички дизајн

I-Max Star Logic RSG – количка за шопинг

4,990.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи две тркала за уште полесна употреба. Поседува футуристички дизајн
Зелена
Лимон зелена
Портокалова
Темно сина
Црвена
Црна
Затвори

Jet LN Joy – количка за шопинг

1,990.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи две тркала за уште полесна употреба. Поседува футуристички дизајн
Темно розева
Црна
Затвори

Mini Bag Plus MF Logic RG – количка за шопинг

4,390.00 ден
Торба или количка со тркала – овој производ ви нуди 2 во 1! Основата е алуминиумска, а содржи две тркала
Виолетова
Портокалова
Затвори

Mini Bag Plus Tornasol Logic RG – количка за шопинг

4,490.00 ден
Торба или количка со тркала – овој производ ви нуди 2 во 1! Основата е алуминиумска, а содржи две тркала
Виолетова
Песок
Затвори

Mini DY Joy – количка за шопинг

3,290.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи две тркала за уште полесна употреба. Поседува футуристички дизајн
Темно сина
Црна
Затвори

Neo LN Joy – количка за шопинг

1,990.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи две тркала за уште полесна употреба. Поседува футуристички дизајн