Showing all 6 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
New
Затвори

I-Max Bora Logic Dos+2 – количка за шопинг

4,790.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи четири тркала за уште полесна употреба. Поседува футуристички дизајн
New
Затвори

I-Max LN City Logic Dos+2 – количка за шопинг

4,490.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи четири тркала за уште полесна употреба. Поседува футуристички дизајн

I-Max Taku Logic Dos+2 – количка за шопинг

4,790.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи четири тркала за уште полесна употреба. Поседува футуристички дизајн
New
Затвори

Mini Bag Plus Logos Logic Dos+2 – количка за шопинг

4,890.00 ден
Торба или количка со тркала – овој производ ви нуди 2 во 1! Основата е алуминиумска, а содржи четири тркала
New
Затвори

Mini Bag Plus Termo MF Logic Dos+2 – количка за шопинг

5,990.00 ден
Торба или количка со тркала – овој производ ви нуди 2 во 1! Основата е алуминиумска, а содржи четири тркала

Pack Flor Lógic Dos+2 – количка за шопинг

4,590.00 ден
Лесна алуминиумска количка за шопинг, со можност за преклопување, која содржи четири тркала за уште полесна употреба. Поседува футуристички дизајн