Модерни и безбедни торби за секоја прилика. Патнички, спортски, за организирање, за ладење на храна, но и иновативни торби со компресија.

Од ранци и торби, секојдневно се случуваат 400.000 кражби во светот. Некои од нашите најважни работи како паричници и документи, ги носиме во ранец или торба. Нивната заштита е примарна цел на секого. Нашите ранци и торби овозможуваат најголема заштита од кражби. Со нив се чувствувате сигурни и безбедни. Нашите ранци и торби се изработени од вискоквалитетен полиестер, со скриени прегради. Совршени за пренос на документи на работа, како и за спортска опрема. Секој од ранците, како и торбите ја комбинира формата со функционалноста во однос на дизајнот и употребата.

Опремени со USB приклучок, така да полнењето на телефоните го прават значително полесно. Големините на ранците зависи од големината на вашите лаптопи. Има за 13,14,15,16 и 17 инчен лаптоп. Достапни во повеќе бои и димензии, совршено го надополнуваат и олеснуваат секое ваше патување. Во зависност од тоа колку инчи е вашиот лаптоп, имаме широк асортиман кој ви дава можност да одберете ранец според вашите потреби и желби.

Moderni I bezbedni torbi za sekoja prilika. Patnichki, sportski, za organiziranje, za ladenje na hrana, no I inovativni torbi so kompresija.

Od ranci i torbi, sekojdnevno se slucuvaat 400.000 krazbi vo svetot. Nekoi od nasite najvazni raboti kako novcanici i dokumenti, gi nosime vo ranec ili torba. Nivnata zastita e primarna cel za sekogo. Nasite ranci i torbi ovozmozuvaat najgolema zastita od krazbi. So niv se cuvstvuvate sigurni i bezbedni. Nasite ranci i torbi se izraboteni od visokokvaliteten poliester, so skrieni pregradi. Sovrseni za prenos na dokumenti na rabota, kako i za sportska oprema. Sekoj od rancite, kako i torbite ja kombinira formata so funkcionalnosta vo odnos na dizajnot i upotrebata.

Opremeni so usb priklucok, taka da polnenjeto na telfonite go pravat znacitelno polesno. Goleminite na rancite zavisi od goleminata na vasite laptopi. Ima za 13,14,15,16,17 incen laptop. Dostapni vo povekje boi i dimenzii, sovrseno go nadopolnuvaat i olesnuvaat sekoe vase patuvanje. Vo zavisnost od toa kolku inci e vasiot lapotop, imame sirok asortiman koj vi dava moznost da odberete ranec spored vasite potrebi i zelbi.

Showing 1–12 of 16 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

Bobby Cube – патна торба со компресија

990.00 ден
Се прашувате како да ја организирате вашата облека и останатите предмети на најсоодветен начин за време на патувањата? Одговорот се

Bobby Duffle – ранец/патна торба со заштита од кражби

6,990.00 ден
Bobby Duffle е најбезбедното и најодржливото решение кога станува збор за еден ранец т.е. патна торба со заштита од кражби.
Зелена
Сина
Црвена
Црна
Затвори

Cooler – торба за ладење на храна

780.00 ден
  • Голем простор
  • Силни рачки за носење
  • PEVA поставка која обезбедува истекувањето да остане исклучиво во внатрешноста на ладилникот
  • 100% PVC Free
  • Капацитет од 5,7L
  • Димензии: 24.0 x 13.0 x 22.0

Fashion messenger bag – торба

690.00 ден
Торба со 1 пространа главна преграда, 1 голем џеб од предна страна со вграден кабел со влез за вашата преносна
-13%
Затвори

Florida – спортска торба

2,290.00 ден 1,990.00 ден
Florida е спортска торба, која е изработена без PVC, а содржи преден дел со патент, внатрешни прегради, странична преграда за
New
Затвори

Packing Cube – патна торба со компресија

990.00 ден
Организирајте ја вашата облека на брз и лесен начин, при што ќе бидете сигурни дека секогаш ќе ја имате на

Supreme weekend – торба

1,390.00 ден
Supreme weekend торбата овозможува уредно да ги спакувате спортската опрема или туристичките основни елементи кои ви се потребни. Оваа лесна

Swiss Peak – спортска торба

2,790.00 ден
Ultimate е спортска торба (PVC Free) која може да се пофали со голем простор. Главната преграда има лесен пристап и