Smart wallet for smart people – е мотото на ÖGON Designs, чии паричници ги нудиме затоа што се поразлични од сите други. Главна карактеристика е алуминиумската изработка при што тој не може да се свитка со првото седнување на него. Покрај издржливоста, најважна е заштитата од електронски кражби, кои се спречени со овој новчаник. Предности кои ги нудат овие паричници:

• Компактен и лесен
• Собира неколку картички + банкноти
• Ги заштитува Вашите кредитни картички и идентификациони документи од RFID кражби
• Дизајниран да се управува со една рака

Покрај паричниците, тука се и специјалниот паричник за монети, паричникот со оддел за пасош и држачот за бизнис картички. Достапни во повеќе бои и големини.

Smart wallet for smart people – e motot na ÖGON Designs, cii novcanici gi nudime zatoa shto se porazlicni od site drugi. Glavna karakteristika e aluminiumskata izrabotka pri sto toj ne moze da se svitka so prvoto sednuvanje na nego. Pokraj izdrzhlivosta, najvazna e zastitata od elektronski krazbi, koi se spreceni so ovoj paricnik.
Prednosti koi gi nudat ovie novanici:

Kompakten i lesen, sobira nekolku karticki + pari, Gi zastituva vasite kreditni karticki i identifikacioni dokumenti od RFID krazbi, Dizajniran da se upravuva so edna raka.

Pokraj paricnicite, tuka se i specijalniot novcanik za moneti, paricnik so oddel za pasos i drzac za biznis karticki. Dostapni vo povekje boi i golemini.

Showing 1–12 of 16 results

Show sidebar
-15%
Сина
Сребрена
Црна
Close

Card case STOCKHOLM MONEY CLIP-паричник

1,990.00 ден 1,690.00 ден
Луксузен и иновативен паричник изработен од премиум материјали- за брз и лесен пристап и отварање со една рака. Има посебен
-21%
Карбон
Лимон зелена
Сина
Сребрена
Титаниум
Црвена
Црна
Close

Card case STOCKHOLM-паричник

1,890.00 ден 1,490.00 ден
Луксузен и иновативен паричник изработен од премиум материјали- за брз и лесен пристап и отварање со една рака. • Компактен
-25%
Croco
Карбон
Кафеава
Крем
Портокалова
Целосно-црна
Црна
Close

Cascade Wallet

2,243.00 ден3,690.00 ден
Cascade Wallet има механизам за исфрлање на картички кој им овозможува на вашите картички да се лизгаат со едноставно притискање
Кафеава
Крем
Портокалова
Целосно-црна
Црна
Close

Cascade Zipper Wallet

4,790.00 ден
Cascade Zipper Wallet има џеб за монети. Сè уште е супер тенок, а нуди можност за чување на монети. Ако

Cushion – држач за бизнис карти

1,490.00 ден
  • Материјал: нерѓосувачки челик, полиран со ефекти на рефлексија
  • Димензии: 10 x 6.5 x 1.2 цм
-13%
Сина
Сребрена
Close

EURO COIN DISPENSER-држач за монети

1,490.00 ден 1,290.00 ден
Престанете да губите време пребарувајќи ги потребните монети. Специјалниот паричник за монети има магнетски капак каде може да држите монети

Giorgio – држач за бизнис карти

1,490.00 ден
  • Материјал: кожа, кадифе, полиран никел и магнетно зацврстување
  • Димензии: 9.5 (l) cm

Giorgio-држач за кредитни картички и пари

1,390.00 ден
  • Материјал: кожа и никел, којшто е полиран со ефект на рефлексија
  • Димензии: 10.7 x 7 x 1.3 cm

i3C Carbon Card Clip

1,490.00 ден
i3C Carbon Card Clip е најмалиот паричник на светот и  благодарение на својот уникатен функционален дизајн, вашите картички се лизгаат

Nic – држач за бизнис карти

1,190.00 ден
  • Материјал: полиран нерѓосувачки метал
  • Димензии: 10 x 6 cm

Nic – кожен држач за бизнис карти (кафеав)

1,890.00 ден
  • Материјал: полиран, нерѓосувачки метал, обложен со кожа
  • Димензии: 10 x 6 cm
Платина
Сина
Сребрена
Црвена
Црна
Close

ONE TOUCH-држач за бизнис картички

990.00 ден
Бидете подготвени за бизнис, и споделете ги Вашите бизнис картички многу лесно, за само една секунда и во еден чекор.