Закачете ги вашите клучеви со нашите естетски и софистицирани привезоци, во повеќе различни форми и погодни за повеќе клучеви. Привезоците се направени од:

-полиран никел
-паладиум и кристали
-никел полиран со ефект на рефлексија
-хромиран челик и полиран
-црн, полиран, хромиран метал

 

Zakacete gi vasite klucevi so nasite estetski i sofisticirani privezoci, vo povekje razlicni formi i pogodni za povekje klucevi.
Privezocite se napraveni od:

-poliran nikel
-paladium i kristali
-nikel poliran so efekt na refleksija
-hromiran celik i poliran
-crn, poliran, hromiran metal

Showing 1–12 of 22 results

Show sidebar
Sold out
Close

3in1 – приврзок за клучеви

890.00 ден
Кожен приврзок за клучеви, со три прстени за поставување на истите, направени од никел, со ефекти на рефлексија. Секој од
Close

Angelo – приврзок за клучеви

790.00 ден
Приврзок за клучеви, направен од полиран никел. Естетски и софистициран приврзок, со должина од 5 cm.
Close

Biker – приврзок за клучеви

790.00 ден
Приврзок со велосипедист, направен од полиран никел. Со доволно простор на прстенот за неколку клучеви. Должина: 8.5 cm.
Sold out
Close

Cora – приврзок за клучеви

790.00 ден
Приврзок за клучеви во форма на срце, направено од говедска кожа и метален прстен. Должината на приврзокот е 8,5 сантиметри.
Close

Cruiser – приврзок за клучеви

1,190.00 ден
Приврзок за клучеви во форма на автомобил, изработен од високо полиран никел. Должина: 8 cm.
Close

Der Kaiser – приврзок за клучеви

790.00 ден
Приврзок со велосипедист, направен од полиран никел. Со доволно простор на прстенот за неколку клучеви. Должина: 9 cm.
Close

Dice – приврзок за клучеви

1,190.00 ден
Привзок за клуч во форма на коцка, направен од паладиум и кристали. Коцката е отстранлива и може да се користи
Sold out
Close

Globe – приврзок за клучеви

1,090.00 ден
Приврзок за клучеви во форма на глобус, направен од паладиум и кристал.
Close

Haus – приврзок за клучеви

1,190.00 ден
Приврзок за клуч направен од никел и полиран со ефект на рефлексија. Она што е посебно за него е LED
Close

Klangherz – приврзок за клуч

490.00 ден
Приврзок направен од хромиран челик и полиран. Димензија: 4 x 4 x 2 cm.
Close

Kuhglocke – приврзок за клучеви

790.00 ден
Приврзок за клучеви во форма на ѕвоно, изработен од никел полиран во ефект на рефлексија и кожен детал.
Close

Love – приврзок за клуч

890.00 ден
Приврзок за клуч во форма на срце, изработен од никел. Приврзокот доаѓа со три прстени кои може да се додаваат