Showing 1–12 of 18 results

Show sidebar
Бела
Црна
Close

Bread Bin – кутија за леб

3,990.00 ден
 • Материјал: метал и бамбусово дрво
 • Димензии: 35.5 x 21.5 x 17.8 cm
 • Одржување: телото на кутијата се чисти рачно со влажна крпа, а капакот (делот со даската) се чисти рачно со сува крпа.
Close

Dial-кутија за храна 2.4л

990.00 ден
 • Материјал: високо-квалитетна пластика
 • Одржување: садот се мие во машина за садови, и може да се употребува во фрижидер или микробранова. капакот се препорачува да се мие рачно, и може да се употребува во фрижидер но НЕ во миркобранова.
 • Безбедно за користење, BPA Free
Sold out
Светло зелена
Тиркизна
Close

GoEat-Kутија за ручек

990.00 ден
 • Димензии: 19 × 14 × 8.5 (6*) cm
 • Одржување: базата и горниот дел се мијат машина за садови.
 • Безбедно за користење, BPA Free
Sold out
Светло зелена
Тиркизна
Close

GoEat-Кутија за супа

990.00 ден
 • Димензии: 11 × 11 × 17.5 (12*) cm
 • Одржување: базата и горниот дел се мијат во машина за садови
 • Безбедно за користење, BPA Free
Sold out
Светло зелена
Тиркизна
Close

GoEat-Кутија за ужина

680.00 ден
 • Димензии: 8.5 × 8.5 × 12.5 (9.5*) cm
 • Одржување: базата и горниот дел се мијат машина за садови.
 • Безбедно за користење, BPA Free
Светло зелена
Тиркизна
Close

GoЕat-Kутија за салата

990.00 ден
 • Димензии: 15 × 15 × 95 (69*) cm
 • Одржување: базата и горниот дел се мијат во машина за садови
 • Безбедно за користење, BPA Free

KJ – кутија за складирање

690.00 ден1,490.00 ден
Керамичка кутија за складирање на храна. Достапна во три димензии со три различни натписи. Мала (лук – garlic) висина 16
Close

KJ – тегла за зачини

129.00 ден
Мала тегла за зачини, изработена од стакло. Димензии: висина 9,5 цм; дијаметар 4 цм.
Sold out
Close

Latina-Кутија за леб

2,780.00 ден
Кутијата за леб со уникатен дизајн и едноставна за употреба. Пространа, со отвори на задната страна за подобра вентилација со

Leo – кутија за леб со даска за сечење

2,250.00 ден
 • Материјал: бамбус
 • Одржување: телото (кутијата) може да се мие во машина за садови капакот (делот со даската) се мие рачно
 • Димензии: 31,5 x 21,5 x 15 цм
Close

Leo – сад за складирање (350ml)

1,190.00 ден
 • Материјал: 18/10 нерѓосувачки челик
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Димензии: 9,5 х 9,5 х 10 цм
Close

Leo – сад за складирање (500ml)

1,290.00 ден
 • Материјал: 18/10 нерѓосувачки челик
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Димензии: 9,5 х 9,5 х 12,5 цм