Надополнете ја вашата колекција на накит, со луксузните привезоци, ланчиња, алки и обетки од брендот Leonardo. Уживајте во нивната елеганција и софистицираност. Накитот е изработен од инокс и украсни стаклени каменчиња. Достапни во две варијанти: сребрена и златно-розе боја. Во процесот на производството особено се води грижа накитот да биде изработен во согласност со сите здравствени европски стандарди и прописи, што го прави антиалергиски, отпорен на корозија и здрав. Негови главни карактеристики се неверојатната женственост и едноставниот дизајн. Со накитот од Leonardo ќе оставите неверојатен прв впечаток.

Nadopolnete ja vasata kolekcija na nakit, so luksuznite privezoci, lancinja, alki i obetki od brendot Leonardo. Uzivajte vo nivnata elegancija i sofisticiranost. Nakitot e izraboten od inoks i ukrasni stakleni kamencinja. Dostapni vo dve varijanti: srebrena i zlatno-roze boja. Vo procesot na proizvodstvo osobeno se vodi griza nakitot da bide izraboten vo soglasnost so site zdravstveni evropski standardi i propisi, sto gi pravi antialergiski, otporen na korozija i zdrav. Negovi glavni karakteristiki se neverojatnata zenstvenost i ednostavniot dizajn. So nakitot od Leonardo ke ostavite neverojaten prv vpecatok.

Showing 1–36 of 180 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
-50%
Затвори

Adorata – приврзок

2,490.00 ден 1,245.00 ден
 • stainless steel
 • crystals
 • clip & mix
 • димензии: 26/40/8 mm

Alba – алка

2,190.00 ден 1,862.00 ден
 • stainless steel
 • rose gold-colored ion plating
 • cut crystals
 • димензии: 180/6 / 11 mm
-50%
Затвори

Alexia – алка

4,990.00 ден 2,495.00 ден
 • stainless steel
 • glass stones, mother of pearl, crystals
 • димензии: 185/4/13 mm
 • сет со ланче, обетки и прстен
-50%
Затвори

Alexia – ланче

5,490.00 ден 2,745.00 ден
 • stainless steel
 • Glass stones, mother of pearl, crystals
 • димензии: 700/47/8 mm
Затвори

Alexia – обетки

2,990.00 ден
 • stainless steel
 • glass stones, mother of pearl, crystals
 • димензии: 8/25/13 mm
Затвори

Alexia – прстен

4,290.00 ден
 • stainless steel
 • glass stones, mother of pearl, crystals
 • димензии: 17 и 19
New
Затвори

Almarina – ланче

3,790.00 ден
 • Stainless steel, rose gold colored ion plating
 • real agate pearls
 • Димензии: 700/51 / 5mm
-33%
Затвори

Alonzo – машко ланче

3,490.00 ден 2,340.00 ден
 • stainless steel
 • great look
 • high wearing comfort
 • димензии: 500/35/2 mm
New
Затвори

Amore – ланче

2,190.00 ден
 • stainless steel
 • rose gold-colored ion plating
 • Heart pendant, faceted glass stone
 • димензии: 400/12 / 1mm
New
Затвори

Andria – обетки

1,890.00 ден
 • stainless steel
 • milky glass stone with facet cut
 • faceted cubic zirconia stones
 • димензии: 13/24 / 11mm
-50%
Затвори

Antares – ланче

5,490.00 ден 2,745.00 ден
 • stainless steel
 • faceted glass stones
 • clip & mix
 • димензии: 850/43/3 mm
Затвори

Antares – прстен

4,290.00 ден
 • stainless steel
 • faceted glass block
 • Zirconia stones
 • димензии: 17 и 19.
Затвори

Arrezzo – обетки

2,990.00 ден
 • stainless steel
 • crystal stones
 • димензии: 140/29/10 mm
New
Затвори

Astratto – обетки

1,890.00 ден
 • Stainless steel, gold-colored ion plating
 • Glass crystals, imitation pearl
 • Димензии: 18/47 / 13mm
-33%
Затвори

Attorno – машка алка

2,990.00 ден 1,990.00 ден
 • matted stainless steel clasp
 • high quality leather
 • trend color brown
 • димензии: 440/8/3 mm
-40%
Затвори

Bangle Brillante – алка (златно-розе)

4,990.00 ден 2,994.00 ден
 • stainless steel with rose gold ion plating
 • clear crystal stones
 • димензии: 67/5/53 mm
Затвори

Beato – обетки

2,990.00 ден
 • stainless steel IP rose gold
 • glass stones in opaque colors
 • димензии: 11/30/11 mm
Затвори

Beato – прстен

3,490.00 ден
 • stainless steel IP rose gold
 • glass stones in opaque colors
 • димензии: 17,18,19
-30%
Затвори

Beauty’s – обетки

693.00 ден1,045.00 ден
 • stainless steel
 • simple design
 • димензии: XS, S & M
-30%
Затвори

Beauty’s – обетки (златно-розе)

1,490.00 ден 1,045.00 ден
Затвори

Beauty’s Bravo – сет од 2 приврзока

1,790.00 ден
 • stainless steel
 • faceted glass stones
 • for creoles
 • димензии: 9/15/6 mm
New
Затвори

Beppa – ланче

1,790.00 ден
 • stainless steel
 • round pendant with mother of pearl
 • zirconia stones
 • димензии: 400/10 / 1mm
Затвори

Biggi – обетки

1,190.00 ден
 • Димензии: 2/27 / 27mm
New
Затвори

Biggi gold – обетки

1,390.00 ден
 • Димензии: 2/27 / 27mm
New
Shine Bright
Stars
Затвори

Bling Queen – кутија за накит

979.00 ден
Карактеристики: Опремена со патент, внатрешен џеб и оддел за држење прстени и мали обетки Мека кадифена внатрешна обвивка Не миете, чистете само со влажна крпа Димензии: д: 13 x в: 5.5 x д: 9 cm
Затвори

Brilliant Beauty’s – сет од 2 приврзока

1,990.00 ден
 • stainless steel
 • crystals
 • димензии: 8/15/5 mm
Затвори

Burlesco – приврзок

2,990.00 ден
 • stainless steel
 • clip & mix
 • димензии: 29/42/9 mm
New
Затвори

Capri – алка

990.00 ден
Желбата за одмор покрај море може да биде исполнета со деликатната алка изработена од полирани стаклени монисти. Изобилува со различни
Затвори

Cara – приврзок

3,490.00 ден
 • stainless steel
 • crystals
 • Clip & mix
 • димензии: 28/47/10 mm
Затвори

Carla – ланче

1,390.00 ден
 • Stainless steel, rose gold colored ion plating
 • lenticular pendant with engraving
 • Димензии: 400/9 / 1mm
Затвори

Casoli – прстен

4,290.00 ден
 • stainless steel
 • crystals set in the CNC process
 • димензии: 17,19,20
Затвори

Casoli Beauty’s – сет од 2 приврзока

1,790.00 ден
 • stainless steel
 • glass cabochon
 • димензии: 9/15/4 mm
Затвори

Chiara – приврзок

1,990.00 ден
 • stainless steel
 • Zirconia stones set in the CNC process
 • clip & mix
 • димензии: 13/25/8 mm
Затвори

Cinetico – алка

4,290.00 ден
 • polished stainless steel
 • clear glass and zirconia stones
 • expressive design
 • димензии:190/7/10 mm
Затвори

Cinetico – ланче

7,290.00 ден
 • polished stainless steel
 • clear glass blocks set in the CNC process
 • димензии420/8/17 mm

Classico – ланче

2,990.00 ден 2,542.00 ден
 • stainless steel
 • faceted cubic zirconia stones
 • димензии: 600/80 / 1mm