Smart wallet for smart people – е мотото на ÖGON Designs, чии паричници ги нудиме затоа што се поразлични од сите други. Главна карактеристика е алуминиумската изработка при што тој не може да се свитка со првото седнување на него. Покрај издржливоста, најважна е заштитата од електронски кражби, кои се спречени со овој новчаник. Предности кои ги нудат овие паричници:

• Компактен и лесен
• Собира неколку картички + банкноти
• Ги заштитува Вашите кредитни картички и идентификациони документи од RFID кражби
• Дизајниран да се управува со една рака

Покрај паричниците, тука се и специјалниот паричник за монети, паричникот со оддел за пасош и држачот за бизнис картички. Достапни во повеќе бои и големини.

Smart wallet for smart people – e motot na ÖGON Designs, cii novcanici gi nudime zatoa shto se porazlicni od site drugi. Glavna karakteristika e aluminiumskata izrabotka pri sto toj ne moze da se svitka so prvoto sednuvanje na nego. Pokraj izdrzhlivosta, najvazna e zastitata od elektronski krazbi, koi se spreceni so ovoj paricnik.
Prednosti koi gi nudat ovie novanici:

Kompakten i lesen, sobira nekolku karticki + pari, Gi zastituva vasite kreditni karticki i identifikacioni dokumenti od RFID krazbi, Dizajniran da se upravuva so edna raka.

Pokraj paricnicite, tuka se i specijalniot novcanik za moneti, paricnik so oddel za pasos i drzac za biznis karticki. Dostapni vo povekje boi i golemini.

Showing 1–12 of 32 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Hot
Diamond
Dots
Jacquard
Liberty
Skulls
Морнарско плаво
Розево златна
Карбон
Мермер
Портокалова
Сина
Титаниум
Црвена
Црна
Затвори

Card case BIG STOCKHOLD – паричник

1,890.00 ден1,990.00 ден
Луксузен и иновативен паричник изработен од премиум материјали- за брз и лесен пристап и отварање со една рака. • Компактен
Black Vegan Leather
Liberty
Lozenge Black
Taffeta
The Flower
Морнарско плаво
Розево златна
Зелена
Карбон
Лимон зелена
Мермер
Портокалова
Сина
Сребрена
Темно сива
Титаниум
Црвена
Црна
Затвори

Card case STOCKHOLM – паричник

1,490.00 ден2,490.00 ден
Луксузен и иновативен паричник изработен од премиум материјали- за брз и лесен пристап и отварање со една рака. • Компактен
Сина
Сребрена
Црна
Затвори

Card case STOCKHOLM MONEY CLIP – паричник

1,690.00 ден
Луксузен и иновативен паричник изработен од премиум материјали- за брз и лесен пристап и отварање со една рака. Има посебен
Платина
Портокалова
Сина
Затвори

Card case STOCKHOLM V2 – паричник

2,490.00 ден
Луксузен и иновативен паричник изработен од премиум материјали- за брз и лесен пристап и отварање со една рака, кој исто
New
Морнарско плаво
Карбон
Кафеава
Титаниум
Целосно-црна
Црна
Затвори

Cascade Snap Wallet – паричник

2,990.00 ден3,690.00 ден
Cascade Wallet има механизам за вадење на картички кој им овозможува на вашите картички да се лизгаат со едноставно притискање
-40%
Glossy Cloud
Карбон/Црна
Морнарско плаво
Croco
Жолта
Кафеава
Крем
Портокалова
Сребрена
Титаниум
Целосно-црна
Црвена
Црна
Затвори

Cascade Wallet

1,794.00 ден3,690.00 ден
Cascade Wallet има механизам за исфрлање на картички кој им овозможува на вашите картички да се лизгаат со едноставно притискање
New
Бела
Сина
Црвена
Затвори

Cascade Wallet – Traforato – паричник

2,990.00 ден
Веганска кожа Ögon отсекогаш нудел алтернативни производи на традиционалните производи од кожа, и во дизајнот и во материјалите. Затоа, избравме
New
Сина
Црвена
Црна
Затвори

Cascade Wallet Snap – Traforato – паричник

2,990.00 ден
Веганска кожа Ögon отсекогаш нудел алтернативни производи на традиционалните производи од кожа, и во дизајнот и во материјалите. Затоа, избравме
New
Сина
Титаниум
Затвори

Cascade Zipper Snap Wallet – паричник

3,990.00 ден
Cascade Zipper Wallet има џеб за монети. Сè уште е супер тенок, а нуди можност за чување на монети. Ако
Кафеава
Крем
Портокалова
Титаниум
Целосно-црна
Црна
Затвори

Cascade Zipper Wallet

3,990.00 ден
Cascade Zipper Wallet има џеб за монети. Сè уште е супер тенок, а нуди можност за чување на монети. Ако