Мебел

До двор од соништата со Карес!

Во денешно време не постои човек кој не би сакал да има убаво уреден двор каде ќе може да помине повеќе време како со семејството така и со пријателите. Во овие топли денови дворот е едно од омилените места за одмор и опуштање. Заедно со пријателите, во убавата сенка може да приготвите скара,  да прочитате некоја добра книга додека го пиете вашето кафе или пак да направите забава. Воедно ноќните забави и седенките со пријателите и фамилијата ќе бидат совршени доколку се надополнат со соодветно осветлување кое ќе создаде совршен и посебен амбиент.

Доколку имате можност и желба да го направите вашиот двор од соништата Ви препорачуваме да ги погледнете следните производи за во двор од Карес!

Omina – p столчињата се произведени од Domitalia и се направени од полиетилен.

Terra – tb маса за надвор е произведена од Domitalia и се направена од полиетиленска рамка, топ од ламинат.

Compass – масата за надвор е произведена од Domitalia и е направена од полиетиленска рамка и цементна ногарка.

Phantom – столот за надвор е произведен од Domitalia и е направен од полиетиленска рамка, рециклирачки материјал и има опција да се вгради светло во неа.

Plus – стол за надвор произведен од Pedrali и е направен од полипропилен.

Babà – столчето е произведено од Domitalia и е направена од полиетиленска рамка и има опција да се вгради светло во неа.

Terra-va саксијата е произведена од Domitalia и е направена од полиетиленска и има опција да се вгради светло во неа.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

twenty − nine =