Дизајн

AXO Light осветлување – во Карес!

AXO Light осветлувањето е базирано на квалитетот на материјалите и  елеганцијата на облиците, кои се во склоп со модерниот и современ  дизајн. Почнувајќи од традиционалните форми и облици, Axo Light произведуваат нови, редефинирани осветлувачки решенија, препознатливи по врвниот квалитет и дизајн. Произведенo во Италија.

Melting pot-sp mel – Оваа колекција се состои од лустери и ѕидна ламба. Производител: Axo Light.

Fedora-sp fedor – Колекција составена од лустери и плафонско светло. Производител: Axo Light.

Hoops – Колекција составена од лустери и плафгонски светла, со заменливи елементи во три различни форми и големини. Производител: Axo Light.

Layers Ceiling lamp –  Колекција составена од лустери и плафгонски светла. Производител: Axo Light.

Fedora-fa fedora – Колекција составена од лустери и плафонско светло. Производител: Axo Light.

Fairy –  Колекцијата Fairy се состои од лустери со хроматска алуминиумска рамка и стаклен дифузер. Производител: Axo Light.

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

7 + seventeen =