Дизајн

Осветлување за романтичен летен амбиент!

CRACKED LOG LAMP – Осветлување, маси, столчиња од напукнати трупци. Дизајнирано од Duncan Meerding!

Неверојатно иновативен стилски дизајн. Природата преточена во ексклузивен дизајн направен од обично дрво.

Топлината која произлегува од овие светилки доловува еден магичен, пријатен топол амбиент кој потсетува на домот. За да се долови таа светлина искористени се LED светилки.

Воедно самиот дизајнер Meerding кој всушност има пречки со видот истакнува дека ова е за него еден нов свет преку кој тој успева да ја долови таа магија, односно неговиот алтернативен сетилен свет.

Препорака е да се користат 75W светилки.
Димензии – максимум: 230мм x 200мм

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *

three × five =