Нашите чаши за бања се дизајнирани, така што ќе заштедат простор и ќе ја одржуваат чиста и уредна површината создавајќи практична и стилска целина.

Чувајте ја вашата бања чиста и уредна со нашиот голем асортиман на иновативни производи за бања. Заедно споени сочинуваат една практична и стилска целина. Од револуционерна тоалетна четка до паметни решенија за складирање, секој производ има свои уникатни карактеристики. EasyStore се компактни и практични организери за во бања, поделен на неколку различни прегради, со различна форма, големина и длабочина. Овие чаши за четки се дизајнирани, така што ќе заштедат простор и ќе ја одржуваат чиста и уредна површината.

Nashite chashi za banja se dizajnirani, taka shto kje zashtedat proctor I kje ja odrzhuvaat chista I uredna povrshinata sozdavajkji ednna praktichna I stilska Celina.

Cuvajte ja vasata banja cista i uredna so nasiot golem asortiman na inovativni proizvodi za banja. Zaedno spoeni socinuvat edna prakticna i stilska celina. Od revolucionerna toaletna cetka do pametni resenija za skladiranje, sekoj proizvod ima svoi unikatni karakteristiki. EasyStore se kompaktni i prakticni organizeri za vo banja, podelen na nekolku razlicni pregradi, so razlicna forma, golemina i dlabocina. Ovie casi za cetki se dizajnirani, taka sto kje zastedat prostor i kje ja odrzuvaat cista i uredna povrsinata.

Showing 1–12 of 13 results

Show sidebar

EasyStore – организер за во бања

1,290.00 ден

EasyStore – сад за четки и пасти за заби

890.00 ден 623.00 ден

EasyStore – сад за четки и пасти за заби (голем)

1,190.00 ден 833.00 ден

EasyStore Steel Toothbrush Caddy – сад за четки и пасти

1,290.00 ден 903.00 ден

EasyStore Steel Toothbrush Caddy – сад за четки и пасти за заби

1,190.00 ден 833.00 ден

Zone – сад за четки за заби

890.00 ден

Zone Nova – сад за четки за заби

745.00 ден

Zone nova one – сад за четки за заби

495.00 ден990.00 ден

Zone Nova One – чаша за четка

990.00 ден

Zone soft-сад за четки за заби

316.00 ден790.00 ден

Zone Suii – чаша за четки

749.00 ден

Zone Ume – држач за чаша за четки и диспанзер

799.00 ден