Blanc и George се мириси за простории кои ќе го исполнат просторот со свежина и пријатна миризба. Секој од овие мириси е посебно доживување.

Blanc е дифузер односно освежувачи за воздух за простории, којшто се состои од бело стаклено шише, бело капаче и бели стапчиња (кои не треба да се превртат наопаку за да се зајакне дифузијата на мирисот). Капацитетот на шишенцето е 250 ml, а специфичната миризба е инспирирана од патувањата. Посетата на одредени делови и локации од светот служи како инспирација за одредена миризба.

George e eлектронски освежувач за воздух со Bluetooth звучник. Поврзете го вашиот мобилен или таблет и слушајте ги вашите омилени песни. Има 10 различни миризливи капсули.

Blanc I George se mirisi za prostorii koi kje go ispolnat prostorot so svezhina I prijatna mirizba. Sekoj od ovie mirisi e posebno dozhivuvanje.

Blanc e difuzer odnosno osvezuvaci za vozduh za prostorii, koisto se sostoi od belo stakleno sise, belo kapacei beli stapcinja (koi ne treba da se prevrtat naopaku za da se zajakne difuzijata na mirisot). Kapacitetot na sisenceto e 250ml, a specificnata mirizba e inspirirana od patuvanjata. Posetata na odredeni delovi i lokacii od svetot sluzi kako inspiracija za odredena mirizba.

George e elektronski osvezuvac za vozduh so Bluetooth zvucnik. Povrzete go vasiot mobilen ili tablet i slusajte gi vasite omileni pesni. Ima 10 razlcni mirizlivi kapsuli.

Showing 1–12 of 41 results

Show sidebar

Blanc – мирис Florence Talcum Powder

1,190.00 ден

Blanc – мирис Jasmine of Ibiza

1,190.00 ден

Blanc – мирис Limone di Amalfi

1,190.00 ден

Blanc – мирис Malaysian Black Tea

1,190.00 ден

Blanc – мирис Maldivian Breeze

1,190.00 ден

Blanc – мирис Mint of Cuba

1,190.00 ден

Blanc – мирис Papaya do Brasil

1,190.00 ден

Blanc – мирис Pure Amazon

1,190.00 ден

Blanc – мирис Rosewood of Quebec

1,190.00 ден

Blanc – мирис Zanzibar Amber

1,190.00 ден

Blanc – хидро-ароматично масло

390.00 ден

George – Oсвежувач со звучник (мат бел)

5,900.00 ден