Кујна е просторот во кој настанува магијата. Кујна е просторот во кој секој елемент плус Ви помага да ја усовршите вашата способност за готвење. Секој елемент плус овозможува да ја приготвите храната
како што таа се приготвува во кујните на најелитните ресторани. За врвни кулинарски резултати
потребен е кујнски прибор со беспрекорна издржливост, функционалност и пред се’, квалитет.
Нашиот асортиман на кујнски прибор е исполнет со производи на едни од најреномираните и најнаградуваните европски брендови во таа област.

Kujna e prostorot vo koj nastanuva magijata. Kujna e prostorot vo koj sekoj element plus Vi pomaga da ja usovrshite vashata sposobnost za gotvenje. Sekoj element plus ovozmozhuva da ja prigotvite hranata kako shto taa se prigutvuva vo kujnite na najelitnite restorani. Za vrvni kulinarski rezultati potreben e kujnski pribor so besprekorna izdrzlivost, funkcionalnost I pred se’, kvalitet. Nashiot asortiman na kujnski pribor e ispolnet so proizvodi na edni od najrenomiranite I najnagraduvanite evrospki brendovi vo taa oblast.

Showing 1–12 of 498 results

Show sidebar

12 inch barbecue – Скара

2,999.00 ден

12 pcs barbecue set in aluminium box – Сет за скара (12 парчиња)

2,490.00 ден

3 во 1 – острач за ножеви

595.00 ден

Adjustable Rolling Pin – сукало со наврти во боја

1,490.00 ден1,990.00 ден

Align 2-piece Easy-read Measuring Jug Set – мерилка

895.00 ден

Aperto – 5 во 1 отворач на капачиња

590.00 ден

Apple corer – алатка за чистење јаболки

229.00 ден

Asia – ренде

1,490.00 ден

Bagels-модли за подготовка на крофни х6

990.00 ден

BarWise – компактен отворач на тапи

2,990.00 ден

BarWise – сет од 2 затворачи за шишиња

990.00 ден

Batter Shaker – шејкер за течни смеси

1,490.00 ден