Не се само рецептот и начинот на кој што ја спремате храната важни за резултатот. За идеално спремена храна потребни се и беспрекорно квалитетни тави.

Да се има барем една нелеплива тава е од суштинско значење во кујната на секој готвач – од почетник па се’ до професионалец.
Речиси е невозможно да се пржат јајца во други тави. Рибата во грил  тава полесно се спрема. Палачинките во нелеплива тава за палачинки нема да останат залепени на дното. Големи се предностите на квалитетните тави. Дури и ако сте почетник, ќе добиете чувство дека
спремањето на храна и не било така комплицирано како што сте замислиле.

Ne se samo receptot I nachinot na koj shto ja spremate hranata vazhni za rezultatot. Za idealno spremena hrana potrebni se I besprekorno kvalitetni tavi.

Da se ima barem edna nelepliva tava e od sushtinsko znachenje vo kujnata na sekoj gotvach – od pochetnik pa se’ do profesionalec. Rechisi e nevozmozhno da se przhat jajca vo drugi tavi. Ribata vo grill tava polesno se sprema. Palachinkite vo nelepliva tava za palachinki nema da ostanat zalepeni na dnoto. Golemi se prednostite na sekoja kvalitetna tava. Duri I ako ste pochetnik kje dobiete cuvhstvo deka gotvenjeto I ne bilo taka komplicirano kako shto ste zamislile .

Showing 1–12 of 45 results

Show sidebar

Blomsterberg Copper pan – бакарна тава 28 cm

5,490.00 ден

Blomsterberg Crepe pan 26 cm – тава за палачинки

2,490.00 ден

Blomsterbergs Frying pan – бакарна тава 20cm

3,490.00 ден

Chinese wok – тава

5,200.00 ден

Dish-овален сад за говење 24см

5,313.00 ден

Fry Pan Madura Plus-нелеплива тава 28см

5,428.00 ден

Frying pan TWIN Choice-нелеплива тава 24см

7,500.00 ден

Frying pan ZWILLING Prime-ќерамичка тава

10,990.00 ден

Frying pan ZWILLING Prime-тава

9,420.00 ден

Frying pan ZWILLING Sol-тава 24см

6,700.00 ден

Frying pan ZWILLING Sol-тава 28см

7,560.00 ден

Funktion – тава за печење

1,290.00 ден