Поединечни или сетови од лажици за готвење кои ќе ви помогнат во приготвувањето на следното јадење кое сте во план да го спремате.

Сетовите од лажици се дизајнирани да заштедуваат простор во кујната и ќе бидат секогаш организирани и лесно достапни.
Во зависност просторот и Вашите потреби имаме неколку варијанти на сетови. DoorStore сетот можете лесно да го прикачите
на плочките во кујна или на задниот дел од вратничките. Elevate Carousel е сет од шарени лажици  кои не ги оштетуваат вашите садови.
На долниот дел од лажиците се наоѓа додатен дел кој не дозволува допирање до подлогата на кујната од хигенски причини.
Сетот се состои од 6 различни кујнски алатки поставени на вртлива база. Отпорни се на топлина до +240°С.

Nest Utensils Plus е сет од 5 лажици кои благодарејќи на уникатниот дизајн се во можност да бидат прикачени едни за други поради магнетот во горните делови. Покрај одличниод изглед и способноста да заштеди простор, овој сет дава можност да го користите
на температура до +200°С и да го миете во машина за садови.

Доколку барате поединечни лажици, кај нас ќе најдете избор на: повеќе видови на спатула, лажица за супа, кутлача, лажица за шпагети и многу повеќе наменски лажици.

Poedinechni ili setovi od lazhici za gotvenje koi kje vi pomognat vo prigotvuvanjeto na slednoto jadenje koe ste vo plan da go spremate.

Setovite od lazhici se dizajnirani da zashteduvaat prostor vo kujnata I kje bidat sekogash organizirani I lesno dostapni. Vo zavisnost od prostorot I vashite potrebi, imame nekolku varijanti na setovi. DoorStore setot mozhe lesno da go prikachite na plochkite vo kujnata ili na zadniot del od vratnichkite. Elevate Carousel e set od shareni lazhici koi ne gi oshtetuvaat vashite sadovi. Setot se sostoi od 6 razlichni kujnski alatki postaveni na vrtliva baza. Otporni se na toplina od +240°С.

Nest Utensils Plus e set od 5 lazhici koi blagodarejkji na unikatniot dizajn se vo mozhnost da bidat prikacheni edni za drugi poradi magnetnot vo gorniot del. Pokraj odlicniot izgled I sposobnosta da zashtedi prostor, ovoj set dava mozhnost da go koristite na temperatura do +200°С I da go miete vo mashina za sadovi.

Showing 1–12 of 22 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36
Затвори

DoorStore – сет од лажици

2,499.00 ден
 • Димензии: 32.1 x 27 x 4.6 cm
 • Лажиците се безбедни за миење во машина за садови
 • Елементот на кој се чуваат се мие рачно
 • BPA Free
-40%
Duo 5 piece Utensil Set with Stand - сет од 5 лажици
Затвори

Duo 5 piece Utensil Set with Stand – сет од 5 лажици

2,990.00 ден 1,790.00 ден
Duo 5 piece Utensil Set with Stand – сет од 5 лажици за брзо и ефикасно приготвување на храна кои
-15%
Multicolor
Opal
Затвори

Elevate Carousel Set – сет лажици

3,500.00 ден 2,990.00 ден
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Безбедни за користење, BPA Free
Затвори

Elevate Egg – спатула

649.00 ден
 • Димензии: H31 x W6.2 x D2 cm
 • Безбедна за миење во машина за садови
 • BPA Free
-30%
Затвори

Elevate Ladle Nylon – кутлача

649.00 ден 454.00 ден
 • Димензии: 31.5 x 5.9 x 3.9 cm
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Безбедно за користење, BPA Free
-30%
Затвори

Elevate Nylon Slotted Spoon – лажица

699.00 ден 489.00 ден
Иновативна алатка за готвење со внимателно дизајнирана рачка што оневозможува валкање на површината каде ја оставате лажицата при готвењето. Elevate™
Затвори

Elevate Slotted Turner Nylon – лажица

699.00 ден
 • Димензии: 31.5 x 5.9 x 3.9 cm
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Безбедно за користење, BPA Free
-34%
Затвори

Elevate Solid Spoon-лажица(светло зелена)

690.00 ден 454.00 ден
Лажица со ергономска рачка. Издржува до 270°С. Има потпирач од долната страна за да не допира на површината од кујната.

Elevate Spatula Silicone – спатула

649.00 ден
 • Димензии: 1.5 x 5.9 x 3.9 cm
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Безбедно за користење, BPA Free
Затвори

Elevate™ Nylon – лажица за шпагети

649.00 ден
 • Димензии: 31.5 x 5.9 x 3.9 cm
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Безбедно за користење, BPA Free
-17%
Затвори

Elevate™ Silicone 5-piece utensil set – сет лажици

2,990.00 ден 2,490.00 ден
 • Материјал: високо квалитетен, флексибилен силион
 • Димензии: 31.5 x 5.7 x 3.5 cm
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Безбедни за користење, BPA Free
New
Затвори

Holm Acacia Spoon – дрвена лажица

599.00 ден
Лажицата е дел од елегантна колекција од HOLM со прекрасни кујнски прибор направен од дрво од багрем. Дрвото има многу