Showing 1–12 of 107 results

Show sidebar
New
Close

12pcs dinner knife set QUARDO – сет ножеви

1,990.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Одржување: се препорачува рачно миење
 • Димензии: 21,5 цм
New
Close

12pcs soup spoon set QUADRO – сет лажици

990.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Одржување: се препорачува рачно миење
 • Димензии: 20 цм.
New
Close

Apple corer – алатка за чистење јаболки

229.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Одржување: се препорачува рачно миење
 • Димензии: 24,5 x 2,5 x 2,5 цм
New
Close

Bottle opener – отварач за тапи

199.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Одржување: се препорачува рачно миење
 • Димензии: 16 x 4 x 1 цм
Close

Chinese wok – тава

5,200.00 ден
 • Материјал: алуминиум
 • Одржување: се препорачува рачно миење
 • Дијаметар: 32 цм
Close

Cubo – алатка за ореви

490.00 ден
 • Материјал: цинк
 • Одржување: се препорачува рачно миење
 • Димензии: 17,5 цм.
Close

Eclipse – тава за палачинки

1,190.00 ден
 • Материјал: алуминиум
 • Одржување: се препорачува рачно миење
 • Дијаметар: 24 цм
-50%New
Close

Eclipse 3-side grater – ренде (21,5цм)

378.00 ден 189.00 ден
 • Материјал: нерѓосувачки челик
 • Одржување: се мие во машина за садови
 • Димензии: 10 x 10 x 21,5 цм

Eclipse Frying pan 24cm – тава

1,380.00 ден 690.00 ден
 • Материјал: алуминиум
 • Одржување: се препорачува рачно миење
 • Дијаметар: 24 цм

Eclipse Frying pan 28cm – тава

1,780.00 ден 890.00 ден
 • Материјал: алуминиум
 • Одржување: се препорачува рачно миење
 • Дијаметар: 28 цм

Eclipse Wokpan 28cm – вок тава

2,380.00 ден 1,190.00 ден
 • Материјал: алуминиум
 • Одржување: се препорачува рачно миење
 • Дијаметар: 28 цм
Close

Essence – прибор за јадење (72п.)

11,990.00 ден
 • Материјал: 18/10 нерѓосувачки метал
 • Одржување: се мие во машина за садови