Showing 1–12 of 31 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Активен филтер

Затвори

Alfa

26,198.00 ден61,685.00 ден
Канцелариската фотелја Alfa претставува еволуција на класичниот дизајн и совршено се вклопува во современите канцелариски простории. Хромираните и алуминиумски елементи
Затвори

Atrium

49,856.00 ден105,154.00 ден
Atrium е фотелја која може да биде тапацирана во штоф или кожа. Има комплетно тапацирана структура. Совршено ќе му прилега
Затвори

Bridge

23,295.00 ден72,497.00 ден
Канцелариската фотелја Bridge претставува еволуција на класичниот дизајн и совршено се вклопува во современите канцелариски простории. Ја има во три
Затвори

Cinquanta

50,581.00 ден121,845.00 ден
Канцелариската фотелја Cinquanta е елегантна, но не упадлива; извонредна, но не агресивна. Истата е внимателно изработена така што е шиена
Затвори

Class

9,071.00 ден18,288.00 ден
Столицата Class е модерна столица, која е специфична по атрактивната хромирана рамка. Моделот може да биде и со раконаслони, кои
Затвори

Click

14,732.00 ден21,626.00 ден
Канцелариската фотелја Click е изработена со помош на авангардна технологија која овозможува удобност и најпрецизна ергономија. Ја има во две
Затвори

Domino

33,890.00 ден130,989.00 ден
Domino е колекција која содржи фотелја и софи, тапацирани во штоф или кожа. Сите модели имаат хромирани ногарки. Совршено ќе
Затвори

Domus

55,589.00 ден157,477.00 ден
Domus е колекција која содржи фотелја и двосед, тапацирани во штоф или кожа. И двата модели имаат лакирани метални ногарки
Затвори

Elegance

9,579.00 ден13,353.00 ден
Канцелариската фотелја Elegance е изработена со цел да понуди голема вредност, по пристапни цени, задржувајќи ја неоспорната ергономија и комфорот
Затвори

Evo

27,504.00 ден40,494.00 ден
Канцелариската фотелја Evo е препознатлива по напредните технички и естетски карактеристики. Покрај тоа што ја има во два модели: со
Затвори

Fred

37,228.00 ден107,694.00 ден
Fred е колекција која содржи фотелја и двосед, тапацирани во штоф или кожа. И двата модели имаат метални, хромирани ногарки.
Затвори

Gamma

11,103.00 ден21,263.00 ден
Канцелариската фотелја Gamma има едноставен, но сепак посебен дизајн кој придонесува за квалитет и елегантен изглед. Нејзината структура може да