Showing 1–12 of 60 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Активен филтер

Затвори

Kabrio

33,382.00 ден42,091.00 ден
Столицата Kabrio е специфична по својата релативно тенка форма, но исклучителна удобност. Има алуминиумски обоени ногарки. Препознатлива е по флексибилниот
Во две бои
Во една боја
Затвори

Kalea

7,765.00 ден20,755.00 ден
Столицата Kalea е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Моделите можат да бидат изработени
Kaleido
Во две бои
Во една боја
Затвори

Kaleido

55,153.00 ден148,769.00 ден
Kaleido е модуларно седиште кое е специфично по тоа што може да биде комбинирано со различните димензии и варијанти, создавајќи
Затвори

Kalla

21,771.00 ден42,816.00 ден
Столицата Kalla е специфична по тоа што може да биде изработена во две варијанти. Имено, моделите можат да бидат изработени
Placeholder
Затвори

Kamelia

42,816.00 ден75,473.00 ден
Канцелариската фотелја Kamelia може да се биде во три висини во однос на наслонот за грб: висока, средна и ниска.
Затвори

Kameo

26,851.00 ден43,542.00 ден
Столицата Kameo е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различно варијанти. Имено, моделите можат да бидат
Затвори

Karma Mesh

31,205.00 ден43,542.00 ден
Канцелариската фотелја Karma Mesh е изработена од мрежаст дел на наслонот за грб, со тапацирано седиште. Дополнително, постои можност да
Во две бои
Во една боја
Затвори

Kayak

47,896.00 ден82,730.00 ден
Столицата Kayak е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Моделот може да бидат со
Во две бои
Во една боја
Затвори

Kayak Quadri

52,976.00 ден87,810.00 ден
Столицата Kayak Quadri е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Моделот може да биде
Затвори

Kelly

24,674.00 ден37,736.00 ден
Столицата Kelly е специфична по тоа што може да биде изработена во две варијанти. Имено, моделите можат да бидат изработени
Во две бои
Во една боја
Затвори

Kendo

71,844.00 ден201,019.00 ден
Kendo е линија на фотелји и двоседи наменети специјално за деловни објекти, како и сали за состаноци, чекални и холови.
Затвори

Kicca

7,765.00 ден25,472.00 ден
Столицата Kicca е специфична по тоа што може да биде изработена во неколку различни варијанти. Моделите можат да бидат изработени