Showing 1–12 of 98 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Активен филтер

-30%
Затвори

Bangle – сет од 2 садови

2,990.00 ден 2,093.00 ден
 • Материјал: рачно боено стакло
 • Димензии: дијаметар 9 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
Sold out
Blueberry
Melon
Rose
Затвори

Bangle – сет од 2 чаши

1,690.00 ден
 • Материјал: рачно боено стакло
 • Димензии: висина 7 cm; ширина 8 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
-30%
Затвори

Bangle – чајник

5,990.00 ден 4,193.00 ден
 • Материјал: рачно боено стакло
 • Димензии: висина 13 cm; ширина 24.5 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
Sold out
Затвори

Bar – 2 чаши за виски

1,490.00 ден
 • Материјал: рачно изработка на стакло
 • Димензии: висина 10 cm, ширина 9 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
-34%
Затвори

Bar – 2 чаши за шампањ

1,490.00 ден 990.00 ден
 • Материјал: рачна изработка на стакло
 • Димензии: висина 28,5 cm, ширина 8 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
Затвори

Bar Ships – декантер (1L)

4,990.00 ден
 • Материјал: рачна изработка на стакло
 • Димензии: висина - 28цм; ширина - 21цм
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
Затвори

Bar Ships – декантер (500ml)

2,790.00 ден
 • Материјал: рачна изработка на стакло
 • Димензии: висина 28цм; ширина 21цм
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа

Bar Spirits – декантер (1.8L)

3,390.00 ден
 • Материјал: рачна изработка на стакло
 • Димензии: висина - 26цм; ширина - 13цм
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
Бела
Тиркизна
Транспарентна
Затвори

Basis Jug 1,5L – бокал

1,690.00 ден1,990.00 ден
 • Материјал: рачна изработка на стакло
 • Димензии: висина 27цм, ширина 16цм
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
Затвори

Deco – сет од 4 шолји

3,290.00 ден
 • Материјал: порцелан
 • Димензии: висина 8,5 цм; ширина 11,5 цм
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
-40%
Затвори

Deco – сет од 8 чаши за вино

7,290.00 ден 4,374.00 ден
 • Материјал: рачно изработено стакло
 • Димензии: висина 22,5 cm; ширина од 10,5 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа
-40%
Затвори

Deco – сет од 8 чаши за шампањ

5,490.00 ден 3,294.00 ден
 • Материјал: рачно изработено стакло
 • Димензии: висина 24 cm; ширина 7 cm
 • Одржување: рачно миење со топла вода и сушење со мека крпа