Showing 1–12 of 80 results

Show sidebar
Прикажи 9 24 36

Активен филтер

Затвори

Active

26,125.00 ден52,976.00 ден
Active душекот е составен од двослојна цврста пена, која има капациетет за балансирана носивост. Долниот дел на душекот е Acqua
Затвори

Arty

45,139.00 ден133,674.00 ден
Затвори

Bio

31,205.00 ден64,587.00 ден
Bio душекот е направен од двослојна цврста пена со различен носечки капацитет. Долниот и горниот дел на душекот е составен
Bubbles
Затвори

Bubbles

44,920.00 ден
Цената подолу е за кревет кој одговара на душек со димензии 80/90×190/200cm, обложен во материјал Cat.A, со анатомска латофлекс решетка.
Затвори

Circus

113,500.00 ден169,016.00 ден
Затвори

Clever

57,983.00 ден96,663.00 ден
Criss Cross
Затвори

Criss Cross

42,888.00 ден
Цената подолу е за кревет кој одговара на душек со димензии 80/90×190/200cm, обложен во материјал Cat.A, со анатомска латофлекс решетка.
Затвори

Elite

94,704.00 ден122,861.00 ден
Креветот Elite е направен од недеформирачка, полиуретанска пена (30кg/mc густина на рамката и 28kg/mc густина на наслонот). Достапен е во
Затвори

Emby

95,502.00 ден121,555.00 ден
Затвори

Ergoair

31,205.00 ден64,587.00 ден
Ergoair душекот е составен од четири слоја цврста пена со капацитет за балансирана носивост. Првите три слоја се направени од
Затвори

Flare

86,866.00 ден
Софата може да се нарача во неколку димензии: 183цм, 203цм, 223цм, и 253цм како и аголна гарнитура со разни димензии
Затвори

Form

49,856.00 ден129,029.00 ден